About

Friday, February 5, 2010

.: raSa caM Lama tak s0PinG..hehe.. :.

Salam Jumaat..
Yeaa esok sabtu..! pastu ahad! ^_^
apa yg best sangat bila tiba hari2 bercuti ni eh?!
weehh sapa yang tak best kan..
boleh rehat2..relek2...jalan2..hehe..
tak dilupakan..2 hari tu la adalah hari untuk mengemas umah dengan betul..
hari2 bekerja ni ngemasnya bukan betul sangat..
asalkan boleh jer..
kalo time cuti jerlah masanya, nak vacum2, mop2, susun2..
dan lain2 la kan..banyak keje sebenonye..
tapi kerja berjalan pun takkan dilupakan..! hehe..

sebut pasal berjalan ni, mama terasa macam lama jer tak kuar soping..
ekeke..lama sangat ker..?..
tak la cuma soping baju berjalan untuk si arif ni..
selalu time soping tu, yang tersambar tu..baju biasa2 jer..
yakni baju basahan..
baju tuk jenjalan ni..dah lama..last masa raya la kot!
baju jenjalan arif pun ada yg kecik2 dah..lengan panjang pun dh jadi lengan suku..!
huhu...cian arif kan..
so, kesimpulannya di sini..

sabtu dan ahad ni...harus terjah..g dalan2 sambil soping baju baru arif!
buleh..?! mama buleh..arif, setuju sangat.. !
abah..?...hehe...harus guna ayat sebaik mungkin tuk pujuk abah ni!
nak g mana eh?..terjah jusco jerlah kot..
hope abah no problem lah..
yg penting abah tak kena kije!!

tu je bebelan mama, jap g nak list la..
nak beli apa..yg penting..brg2 dapur di list utama! ^_^



22 comments:

Az Rina said...

sonoknye blh soping, saye pon dh lame tak soping2 ni..nak ikot skali leh? ehehheeh..

♥mamaQASrina♥ said...

stuju..isok soping time♥!! betola slalu sambar baju basahan aja..baju jenjalan last beli kat cik Q pon masa raya, dah singkat pon skirt mekirt dia..hehehe isok kita shoping ya ariff..huhuhu

~~*Ummi AFD*~~ said...

sama la... esok sal pun nak pi terjah KL utk soping2... hehehe

soping jgn tak soping naaa.... (",)

hajarus said...

ala mamalieyna, xtvt yang paling best ni...

fabulous.farah said...

huhuhu..selamat shopping~

::Mamalyna:: said...

wahhh...terapi tue p shopping...

ezan said...

nak ikut!!!!! suka sgt shopping2 ni.. nama pun perempuan kan.. hahahhaha...

mamaaerish : said...

nak ikut... hik3

mamalieyna said...

Az Rina:
jom2 kita bersoping sesama..hikhik..! ^_^

mamalieyna said...

mamaQasrina:
jomm...lets go! hehe..

mamalieyna said...

ummi AFD;
lama la tak terjah KL..malas nk g sampai Kl dgn si tecik ni..g dkt2 sini je la..huhu..jom!

mamalieyna said...

hajarus:
tul tu, so siapkan duit sekarung..ekeke..^_^

mamalieyna said...

fabolous.farah:
thanks..pesan la soping biar berpada! ^_^

mamalieyna said...

Mamalyna:
ihiks...ye terapi yg baikk sangat kan..hehe..

mamalieyna said...

ezan:
jom kita eh..beramai2 menyerbu soping komplex..ekeke..pompuan memanggg ^_^

mamalieyna said...

mamaeirish:
jom kite..! eirish bwk beskal tau, leh arif tumpang..hehe..

nza said...

kesian lak dak tecik arif...besar arif mmg cpt je baju jd kecik...slmat brshopping..

E.L.I.Z.A said...

wah syoknya! tu la kan..eli pun rs mcm dh lama x shopping utk bju jalan...last week ada shoping utk diri sendiri je..wah keji mak..beli utk mak je :P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Lambat plak ari nih nk komen..Lily pon baru balik dr menyopping baju Qis...Maklumlah nk sambut raye cina...hehehe... :D

Yeay3x..sok turn Arif plak nk copping...copping byk2x yer Arif!!! :D

ummumishkah said...

sekarang tengah banyak warehouse ni.. jom kita terjah!! :)

Ena said...

Mrmm.. bestnyerrr.. beli banyak2 yer mamalieyna.. :)
Ena terpaksa la dilupakan dulu niat tu.. hu3x.. sabtu & ahad di rumah sajork la nampaknyer.. sob sob sob..

shahida® said...

idea yg bagus tuh kak sbb raya cina nih byk sales. hai dh dpt bonus keeeeeee???? jeles ni