About

Sunday, February 7, 2010

.: Little Fingers World @ Full Of Wonder Contest :.


Salam hari minggu..
ambik peluang hari minggu ni nak join contest lagi..hehe..
contest kali ni anjuran eb sempena dengan 1st besday her kiut little princess... eirish!

contest ni tajuknye "Little Fingers World @ Full Of Wonder Contest"

So, pic yang mama pertaruhkan adalah ini..



Nama Pengexplore : Muhammad Arif Haidar bin Azrul Hisyam
Nama Mamanya : Haslina bt Hamid
Umur Pengexplore : 10 bulan ++

Cerita disebalik gambar tu..si kecik ni memang hobinya mengexplore sana sini. Ini adalah salah satu port yang dia suka sangat. boleh dikatakan setiap hari dia akan terjah port ni..his high baby chair!..cuba memanjat, cuba masuk bawah, then masukkan kepala kat celah-celah tu..lebih sukar sesuatu port tu, lebih la mencabar bagi dia agaknya..anak-anak nak membesar kan, gitulah gayanya..! Ini pun kesudahannya kepala termasuk celah tu..huhu..but dia tak mengalah, selagi daya, dia cuba usahakan untuk keluar kembali..dan episod explorasi nya akan diteruskan ke port-port yang lain pulak..!

orait, itu jer eb..hope menepati syarat key..!
Good luck for my Arif! ^_^

15 comments:

Ena said...

So sweets!!
i likeeeeee!!!..

Gd Luck ye Mamalieyna.. :)

♥Azie♥ said...

good luck.....

Ena said...

Psst!!..
ena ader tag utk mamalieyna juge tau!.. jgn mare yer.. heh3x..

Uda said...

good luck arif

mamaaerish : said...

ha ha ha... arif... afif.... kreatif btl la syg auntie nih.... gd luck tau syg...

tq 4 supporting my contest lieyna...

jgn luper jwb tag eb & ena tuh tau... hik3..

~~*Ummi AFD*~~ said...

gud luck to arif...

[-suziey-] said...

waaa skang arif gigih join contest..good luck arif:)

hajarus said...

good luck arif...

nza said...

gud luck arif..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Gud Luck dear!!!

Bagus2x...suke sesuatu yg m'cabar... :)

iem said...

gud luck arif

Ahmad Zulfadhli said...

gud luck mama ariff aka kak haslina.. caiyok2x :)

Putera Melaka,
Blog - http://www.puteramelaka.co.cc/
e-Store StormReaders - http://www.stormreaders.net/zulfadhli

Miliki buku2 ilmiah karya ikon2 popolar seperti Dr. Fadzilah Kamsah, Dr. Irfan Khairi, Ustaz Ismail Kamus, Ustazah Siti Nor Bahyah & lain2 di http://www.stormreaders.net/zulfadhli sekarang!

zue @ annaleeya said...

waahhhh.... arif suker port cenggitu yer?? ape pon, gud luck utk arif...

Mama_Aqish said...

haq ni memang explore giler...good luck k

mamalieyna said...

To All :
thanks...sesaja nak aktifkan balik bercontest2..cuba jaya je..takde rezeki nak wat camno kan..hehe..suka2 jer! ^_^