About

Thursday, January 21, 2010

.: testIng UpLoad Video :.

Salam...

Hari ni cam takde mende nak catat kt blog ni..
so, testing la upload 1 video dak arif ni menggunakan khidmat camera Olympus mama ni..
herm..camno leh tak kuar suara tah, setting tak betoi agaknye..
kalo tak, leh ler dengor sikit suara arif bebel masa ni..
bebel sikit2 je..^_^

layanz..

video

haaa..berjaya pun upload..itu jer tuk santapan mata..
pasni leh la abadikan lagi video2 arif kt sini.. ^_^

latest : after view n3 - lorr awat dia jd lagu tue eh, tokleh view, pastu jd gambo besar kt bawah video tu..bila view balik..video2 yg diupload sebelum ni (n3 sebelum2 ni), baru perasan, tokleh view dah sekarang...agaknye related ngan template ni kott.. lepas tukar template, tokleh view video...huhu..camno nak setle ni?.. tukar template ke?..fenat...
huhuhu...


p/s sekejap jer la hari khamis..esok Jumaat..then sabtu/ahad! yeeeaa!

~mamalieyna ~

28 comments:

♫♪ Shahida ♫♪ said...

akak, may be video nih berat sgt kot..tuh yg gambo bwh jd gitu..tak online ym keeeee??

mamaaerish : said...

berat kot tuh?.... hmmm... x mraso la den nk nengoknyer....

mamalieyna said...

shahida :
takk..jap g online..leh tanya lebey2 sket kt cikgu da ni..ekeke..

tapi kan, sebelum guna template ni..ok jek video lain2..

mamalieyna said...

mamaeirish :
takla berat sgt kot..tk sampai seminit..huhuhu..

nnti la try tukar template..tengok bila kerajinan dtg ^_^

[-suziey-] said...

umangaih xkan smpai tuakr template..ekek:p kita pn xleh view:D

ezan said...

ala sayangnya xleh view... maybe format xsupport kot.. ezan pun xpandai sgt bab2 it ni... tgu yang pakar komen k...

♫♪ Shahida ♫♪ said...

sgt soft n sdp mata memandang template ni.eeeeee

Ena said...

Alamak.. nampaknyer x leh nak membantu la Mamalieyna.. sbb ena pun x pnh try lg upload video kat blog..
lembut jer color umah baru nie kan!!.. :)

mamamiera said...

ehh.. lawo sesgt blog nih.. bluez..
sume kate video berat.. kalo video betol2 berat, time upload gerenti x lepas kat entry . kalo berat skit p0n dia still kuar gambar cume time kite play je x bleh nk buffering.. tp ina punye video blank.. mayB something wrong kat templates..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

aikk..rumah suda tukar cat..:)
video apa la agaknya tu

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Wah...umah baru ler....Nice Template...larr...sayang nyer x leh view pon video nih...klu x leh dgr sora dak Arif nih membebel... :D

nza said...

wow, umah baru lg la...chantik la n so sweet.....
xleh tgk la video tu..myb kena setting balik kt kamera tu...

fabulous.farah said...

ingatkan salah blog td..comei2..senang mata memandang~

NurShahFamily said...

ye la nur pun hampir tak kenal blog sape hehehe ..
biasa nur upload video irfan ok je ... cuma makan masa time nak upload tu je... cuba lagi ye mama..

Mama_Aqish said...

cayok2...dah mau dah...

mamalieyna said...

suziey:
terpaksa tukau ler..see dah berhasil! ^_^

mamalieyna said...

ezan:
sudah settle! ^_^

mamalieyna said...

shahida :
maceeeh cikgu atas cadangannya...so sweet eh! ^_^

mamalieyna said...

Ena:
takpe...sudah settle stlh menukar template! yeeaa!

mamalieyna said...

mamamiera:
tul la zai, dh tukar template ni, ok pulak...yess! ^_^

mamalieyna said...

yanaDzul:
lebih kuar cam umah yana kan.. ^_^

mamalieyna said...

Lily:
key dh bleh view dah but...bukan video ni arif bebel, yg lain..nnti2 upload yg arif membebel..salah attached ghupenye..huhu..^_^

mamalieyna said...

nza:
thanks kak..
bukan salah camera..tmplate sblm ni yg salah! ^_^

mamalieyna said...

fabulous.farah:
thansk...^_^

mamalieyna said...

NurShahFamily:
sudah settle! memang kan, time upload ,lanbat bangat! seb baik kuar gk lastly!

mamalieyna said...

mama-aqish:
berkat usaha..ekeke..

umihaikal said...

chayok la kak..dah pandai uplod video...hihihi...

mamalieyna said...

umihaikal:
tu ler..akhirnya berjaya! ^_^