About

Tuesday, January 19, 2010

.: Gaya KeLekaaN ARif TengOk TV :.

Hehe..taktau nak wat n3 apa dalam kesibukan yang sedikit ni..
Nak gak wat n3..hahaha..katanya blogger tegar..ekekeke..


Sesaja nak abadikan style dak Arif time tengok tv sehari dua ni..
Mama yang takada keja kat umah..
Menyenap sajee..hehe..

Layaaannnz.. ^_^

Style 1 : sambil berdiri..




Style 2 : sambil meniarap..


Style 3 : sambil berbaring..








Banyak tul snap..ekeke..layan je ler yee.. ^_^

Style 4 : duduk





*rasanya banyak lagi style arif nonton yang tak sempat mama snap, ini hasil snap hari minggu baru ni jer..memang leka kalau arif tengok Tv..tambah2 kalau tengok citer faberate dia..MickeyMouse ClubHouse ke.. Pocoyo ke.. UpinIpin ke..atau masa start citer CINTA BALQIS tu…arif suka sgt lagu tuu..bila start je..dia mula senyum2 pandang mama, pastu pandang tv.. kalau ada mood sekali ngan dia..Aaaaa…Aaaaa..Aaaaa… nak ikut nyanyi sama! Haish…dak tecik ni, nak ngikut sajer..! ^_^

~ mamalieyna ~

40 comments:

Uda said...

asyik nyer arif tengok sampai terbukak mulut..mcm2 memek muka dier.. apa2 pun semua gambar comel2 belaka..

sarah kalam said...

ternganga die tgk tv...
nasib x keluar air liur...
hehheheehehe....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kemain lg Arif leka nnt nih..byk style nokss..plg suke tgk 1st pic tu...dgn ayaq liuq yg mengalir...hehehe... ^_^

~Zetty84~ said...

wah..kusyuknye ariff berposing smbil tgk TV...
smpai meleleh air liur..!!!
geram aunty tgk...!!! geget kang.... ;p

ezan said...

kusyuknya tagk tv... macam nk masuk je dlm tv tu.. hehehe.. tp gaya baring tu agak seksi la arif.. geram tgknya.. hehehe...

ezan said...

kusyuknya tagk tv... macam nk masuk je dlm tv tu.. hehehe.. tp gaya baring tu agak seksi la arif.. geram tgknya.. hehehe...

nza said...

trgolek, trguling, trngangga..mcm2 gaya ada...hi.kelakar jer

ita cutevirus said...

mamalieyna...

same la sofa kite...
ekekekk (orang tunjuk gambar arif, ita tgk sofa pulok...)

ape² pun arif memang comey kalo leka tgk tv.. same je cam iyyad..

[-suziey-] said...

pak mat..cover sket mulutnya tu..air liur dh meleleh dh tu..ekeke:P so cute..same je pesennya..tercengang..hahaa

♫♪ Shahida ♫♪ said...

arif pun suka tgk cinta balqis ye....hahaah..

hajarus said...

arif pun pandai tengok citer cinta balqis... hehehe...

macam2 posing adaaaa... encem...

nieda said...

khusyuknya arif tgk tv..macam2 posing ada..hehe

Alimaz-Kembara Terasing said...

macam2 style ada....comei ja nampak...

fabulous.farah said...

saya sampai sekarang suka pocoyo
kalau dok umah bosan2 tengok jer PHDC

budak2 apatah lagi=p

Ena said...

he3x.. mcm2 ader yer Mamalieyna.. dak encem nie.. memg suke tgk tv upernyerrr.. terteleng2, tergongak, terpusing pun ader.. heh3x.. jgn sampai teleng dah la yang..

Mama_Aqish said...

hu...hu...tengah tengok citer ape tu arif???citer hindustan ker sampai terliur tu???

rieda96 said...

syoknyer arif tengok tv tu.. ha... mamalieyna layan gak cinta balqis ker.. best kan.. dah habih la pulak.. seb bek happy ending.. hehehe

Hamizah said...

mak blogger tegar,anak penonton tv tegar...hehehe

NurShahFamily said...

cian arif ... asyik jadi mangse mama je hehehehe... tak pe la yg penting arif tetap hensem...

mamalieyna said...

Uda :
memang leka..thanks puji2 laks..^_^

mamalieyna said...

sarah kalam:
selalu meleleh air liur tau..ituw pic first tuuu..huhu..

mamalieyna said...

Lily:
hehe...ikut mamanye la ni, suka nonton! ^_^ tak tercover air liur meleleh..heheh!

mamalieyna said...

Zetty84:
hehe..jgn geget..nnti arif geget balik, arif dah 5 gigi..hehe..

mamalieyna said...

zetty84:
5 lak..6 sudaa... :p

mamalieyna said...

ezan :
hehe..cekci eh..ni time bgn tido, terus tengok tv dengan khusyuk skali ^_^

mamalieyna said...

nza:
hehe..itu ler..rugi kalo tak diabadikan..heheh

mamalieyna said...

ita:
hehe...orang pompuan, lain yg dipandang dl..ekeke..

macehh puji2 arif! ^_^

mamalieyna said...

suziey :
memang...tercengang sajoo tengok tv!

mamalieyna said...

shahida:
iyeee...sama ngan mamanya! heheh

mamalieyna said...

hajarus :
ha'a pandai...tp part lagu2 jelah dia betul2 concern! ^_^

mamalieyna said...

nieda:
ini sebahagian je..ada lg style lain, tak tersnap laks..hehe..

mamalieyna said...

Alimaz:
hehe..thanks..

mamalieyna said...

fabulous.farah:
hehe..samalah..mama arif pun layan sama..^_^

mamalieyna said...

Ena :
hehe...itu ler,sikit lagi nak terteleng dh kepala dia..hehe..

mamalieyna said...

Mama_Aqish :
ekeke...agaknye lah! tgk aweks cekcis..:p

mamalieyna said...

rieda96:
memang layan..dgn arif2 skali tau! ^_^ citer baru ni mcm best gak kan.. ^_^

mamalieyna said...

Hamizah :
Setuju! ekekeke..

mamalieyna said...

NurShahFamily:
arif suke bila tgk balik pic2 dia ni..^_^..hehe..

mamamiera said...

yooo.. arif p0n minat tgk balqis..
cayalah..

mamalieyna said...

mamamiera:
dia paling suka part nyanyi2 jerr...part lain dia layan ngemas umah! hoho..