About

Thursday, December 31, 2009

.: TesTiNg 1, 2, 3 :.

Salam penghujung tahun 2009..

hehe...sesaja nak ngetest tulisan yang sesuai tuk blog ni..
tulisan so teciklah kt blog mama nih..
template gini..tulisan takleh nk ubah..
kecuali..pilihan tulisan yang ada masa wat n3 je..
herm...let's cek mana lawo sket+sedap mata membaca..
nak tulis apa ek..bantai jelah..hehe...

1. azam tahun baru mamalieyna adalah.. ~ tulisan sedia ada & sedia pakai

2. tokleh list dalam blog ni sogan i .. hehe.. ~ Arial

3. kalo nak tau, mai umah, ada tercatat kt whitebord kt umah..hikhik.. ~ Courier

4. yang pasti salah satunye adalah untuk...menurunkan berat badanku... ~ Georgia

5. sepertimana mula2 kawen dulu..huhu..boleh ke?! ~ Lucida

6. aiyaaa..belum cuba belum tau..~ times

7. janji pasang niat dulu..then buat la apa yang patut.. ~ trebuchet

8. yang pasti harus la korbankan my feberate..'Teh Ais'! ~ verdana

Mana satu lawo sket eh...herm..fikir3x..

.: Sekian :.

~ mamalieyna ~

13 comments:

ezan said...

rajinnya nak test2 font..bagus2x.....

ezan choose verdana... cam tulisan kita sket.. nampak ikhlas dr hati.. hehehe....

Alimaz-Kembara Terasing said...

Arial atau verdana.....dua2 ni ok besaq sikit....

iedaLUVsham said...

ieda suke georgia! :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

lily pon suke tulisan georgia...& verdana... :)

&Hope azam dlm tulisan georgia itu akan tercapai & yg pasti lalsanakan azam dlm tulisan verdana tu yer... hikhik...(kidding) :)

Ena said...

Igtkan testing pe la td.. he3x..
lau ena suke tulisan verdana.. & tulisan tu yg ena gune skrg.. lebih suke kasi bold gituw.. lebih jelas.. tu bg ena la..

naurah makwa said...

NAURA TAK KISAH APA PUN..JANJI BESAR!

mamalieyna said...

ezan :
kita suka verdana tu gk..ikhlas dr hati eh..hehe..

mamalieyna said...

Alimaz :
ya ka..orait pilihan yg daku suka jua.. ^_^

mamalieyna said...

iedaLUVsham:
georgia eh..herm..testing tulis banyk2 tgk jd camno nnti.. ^_^

thanks for pndapat!

mamaaerish : said...

hik3.... chio chio.... musti boleh.... wink....

Uda said...

suka georgia dan arial.. sebab mereka pasangan yg romantik..haaaaa

haslina said...

sesekali sekala mesti nak tukar2 di blog sendiri....ubah angin...supaya sedap mata memandang...

♥.:Shahida:.♥ said...

kite ni 5x2=suka teh ais