About

Friday, December 25, 2009

.: Giveaway Irfanku Sayang :.


Salam n Selamat bercuti tuk sume..

Hooyee..!! ada kesempatan yg sedikit ini daku ingin join giveaway special dari NurShahFamily nie bersempena dgn besday Irfan pada ini hari..25hb Disember..

Pertama2 sekali auntie lieyna nak ucapkan 'Hepi besday' to Irfan cayang.. semoga terus membesar sihat dan kuat dan moga menjadi anak yang soleh hendaknya! Aminn..

So, lets cek camno kekdahnye nak join giveaway nie..

syaratnya ...
1) mesti join follower nurshahfamily & dnurboutique & nur-jusmate5 - done!

2) buat satu n3 khas bertajuk " GIVEAWAY IRFANKU SAYANG" - done !
3) letakkan banner kt sidebar & link - done !

4) Teka adiah ape yg akan ayah irfan bagi & bagi pendapat you all hadiah ape yang sesuai tuk muhammad irfan hazim

- okey, mama teka ayah irfan akan kasi adiah baby quad or baby car yang sesuai tuk baby seusia irfan..yang genap setahun! camni contohnya..



-pada pendapat mama lak, hadiah yang sesuai untuk muhammad irfan hazim semestinya adalah sebuah baby motorbike, baby quad or baby car yang mana sgt la sesuai untuk irfan yang baru beranjak usia setahun..time nie irfan mesti suka mencuba mainan camni, boleh naik kat atas dan duduk lonely..dan dia akan lebih menghargai adiah sebegini berbanding beli barang2 lain macam pakaian or others.. dan lagi hadiah motobike or car yang bersesuaian tuk irfan ni pastinya akan tahan lama kan..harus la irfan akan terus main dengan mainannye ni.. ^_^

5) add link nurshahfamily & dnurboutique & nur-jusmate5 dlm blog list you all - done!

6) tinggalkan jejak you all di ruang komen nie yer ... - will be done!

7) penyertaan diterima dr 3 dec to 31 dec 09 kul 12tgh .... - okies !

PEMENANG AKAN DIPILIH OLEH AYAH IRFAN SENDIRI ...

Hadiah ditaja oleh dnurboutique & nur-jusmate5

nak tau lebih detail..silalah ke sini.. ye kawan2.. masih ada masa lagi nih..jom la join, senang je ! ^_^ ..

Sekian..

~ mamalieyna ~

10 comments:

E.L.I.Z.A said...

gud luck...☺

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

amboi..sakan no..heehh
gud luck ye..muahh2 utk ariff

tak ke mana ke pn lieyna coti2 ni??

teman duk umah aje..sbb hubby pagi td, subuh baru sampai dari johor melawat kawan dia ninggal..sian dia..penat drive.

Ayu Hussien said...

fuyoo... good luck yek

LiLy @ MumMyQiStInA said...

GOOD LUCK!!! :)

hajarus said...

hai mamalieyna.. tengah online yer.. hjr kat hotel ni dok layan lappy.. cr rumah sewa online kat mudah.com. kat hotel ni ada lak wifi... bestnyer...

dah dpt... tp tu la kene tunggu org tu kuar ujung bulan plak... ingatkan nak basuh... next week leh angkat barang sebab tinggal seminggu jer ni...

tgk la esok nak surrvey area bukit minyak plak... harap la leh settle.. dah penat sangat ni... huhuhu...

mamalieyna said...

Eliza :
TQ ^_^

mamalieyna said...

rose :
samalah kita..lepaks di rumah sajor.. hukhuk..

tq.. ^_^

mamalieyna said...

ayu :
thanks ^_^

mamalieyna said...

Lily :
Thanks ^_^

mamalieyna said...

hajarus :
alahai siannye hajar ek, hope cepat la setle psl umah tu ye.. ^_^