About

Tuesday, December 8, 2009

Contest Si Manja Berkaca Mata


Salam hari Selasa..
Mama still di rumah..menjaga En arif tersayang..hehe..
Oleh kerana itu, mama mengambil kesempatan yang ada utk..
menjoinkan diri dlm contest yg hampir tamat tempohnyer ni..
hehe..last2 minit nak join juge...
sesaja memeriahkan arena contest..
ada rezeki ada..takde rezeki takde.. hikhik ^_^..

Katanya penganjur Pn Mishkah, ikuti langkah berikut dan anda berpeluang memenangi hadiah yang pastinya digemari oleh kaum ibu!!

Antara langkah perlu diikuti :
Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda.
• Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay... jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik.
• Nyatakan nama dan umur si manja anda.
• Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda.
• Tinggalkan komen anda
di sini dengan link entry blog anda.
• Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.
• Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.


So, pic yang dipertaruhkan adalah ini :

Nama baby : Muhammad Arif Haidar b. Azrul Hisyam
Umur semasa : 8 bulan ++

Tarikh tutup contest ini adalah pada 10 Disember jam 11.59 malam. Nak tau detail lagi pasal contest ni, silalah lawati ke sini!

Good luck to En arif & all contestant ^_^....!

Sekian.

~ mamalieyna ~

42 comments:

Ummu Ammar said...

Handsome boy!

mamalieyna said...

Ummu Ammar :
hehe..maceeh ^_^

haslina said...

ahak..cam best jea...nak masuk lah..hehehe

Sue said...

alamakkk gempakkk ar ariff!! hhehe hope menang la nanti yea. bagi tambah koleksi tupperware mama tau. hehe

Jieda said...

moga arif terpilih sebagai pemenangnya hehehe

hajarus said...

hajar doakan semoga arif memang contest ni.... encemnyer arif berkaca mata...

mamalieyna said...

haslina :
join ler, kasi meriah lg majlis contest ni..ihiks..

mamalieyna said...

Sue :
aminnnn...hehe..best kan adiahnyer..

mamalieyna said...

Jieda :
Aminnn...thanks.. ^_^

mamalieyna said...

hajarus :
aminn..thanks...saje2 coba nasib jer.. ^_^

[-suziey-] said...

waaaa so sweet..comel..goodl uck arif:) u look blue..ekek:p

Ena said...

ala comey nyer dak ensem ni pakai spec.. cute jek.. nak lak dier pakai yeh.. heh3..
Gd Luck yer Mamalieyna..

mamalieyna said...

suziey :
thanks..hehe..look blue eh! ^_^

mamalieyna said...

Ena :
ala kejap je tu lekat spec nyer..dh pndai bukak sndirik..!

thanks.. ^_^

♥Azie♥ said...

amboi comeinya..good luck arif

The Queen Of My Heart said...

alala....encem nyer en.Arif NIE!!!...

Lily pon nk join gak contest nie...tp Qis nie susah sgt...kejap2 jer dh buka...lum sempat lg lily amik pic dh dia p buka... ;)

p/s : GOOD LUCK DEAR!!!

ezan said...

good luck to ensem boy.. arif!

Putra Mama said...

lamernyer cuti mamalieyna... gud luck to arif.. ;)

naurah makwa said...

hope ariff menang k..

bintangku said...

comeynyer..
gud luck arif!

nza said...

gud luck arif..

mamalieyna said...

Azie :
tQ.. ^_^

mamalieyna said...

TheQueenOfMyHeart :
jom la join..pasti meriah!! hehe..

Qis ok tu, cuba lg kasi dia pakai! ^_^

tQ

mamalieyna said...

ezan :
tQ ^_^

mamalieyna said...

Putra Mama :
tu aa lama tul, itu yg merunsingkan nih! hampir sebulan suda..huhuhu..

tQ!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

mxm cyclops x-men!

mamalieyna said...

naurah :
Aminnn..tQ ^_^

mamalieyna said...

bintangku :
maceeeehhh ..jom la join same ^_^

mamalieyna said...

nza :
thanks ^_^

mamalieyna said...

siti bumbum :
owh yeke..ihiks.. ^_^

aNnA_jaN said...

encemnya...

pn-iena said...

alallaa cutenya...moga menang ya! heeeeeeee....

NurShahFamily said...

hensomenya ... bujang satu nie.... semoga berjaya hehehe.... pas ni suruh mama join giveaway irfanku sayang tau hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

Gud Luck Young Arif...Eh..Eh..silap2..Yang Arif...:-)

♫♪ Shahida ♫♪ said...

kiut.gud luck cyg

mamalieyna said...

aNna jan :
maceeehh.. ^_^

mamalieyna said...

pn-eina :
thanks..Aminn... ^_^

mamalieyna said...

NurShahFamily :
thanks... ^_^

akan usahakn diri utk joinkan diri nnti .. wokey!.. hehe..

mamalieyna said...

rose :
tQ... ^_^ ..yang arif yee.. hikhik..

mamalieyna said...

shahida :
TQ auntie cayang ^_^

ummumishkah said...

OK Sis, Si comel contestant no 119.. GOOD LUCK!

mamalieyna said...

ummumishkah:
thanks ^_^