About

Monday, November 2, 2009

yeeaahhh..!!

yeeahhaa akhirnya...!!
berjaya juge mama ubahsuai umah nih!
ni la berkat bimbingan dr cikgu ida..hehe..
tp so tecik la pulak tulisannya
dh tu signature mama kt bwh ni beso bebenor..
taktau la nape jd cenggini..
huhu..takpe sket2 akan diperbaiki..hehe..
i like..dh tau sket ilmu ni, boring2 nnti leh la ubahsuai umah ni jd cam lain lak..
pepun kena merajinkan diri n cari masa sket la kan..
ini pun cam tak kena je eksesori kt slbh ni..
harus ubah gk bila ada masa ni..

lagi satu,
tak pasti list yg mama follow ni mewakili sume rakan2 yg follow mama..
kalo ada yg ketinggalan tu, silala maklumkan ee..
saya budak baru blajar nih!

pepun suke aa dh success ni..
hehe..org len tak kecoh pun kan..
mama je yg terlebih sudaa..ihikss..

26 comments:

anis said...

wah...dh bertukar wajah...sangat fresh!!!hehe...suka2

Ummu Qaisara said...

wah..natural je...i like..

[-suziey-] said...

heeh waaa tantek2..tahniah:)

ena said...

bestnyer leh tukar2 umah.. ena takut la nak cube mamalieyna.. aritu dah try tukar..ilang sume.. pastu wat balik cam asal.. pastu takut dah nak wat lagi..huhuhu.. maybe next time.. bile dah rase ok..

bintangku said...

wah... tahniah... dah tuko langsir umah... pasnie tiap2 bulan ler bertuko ruper yerk?

♥Azie♥ said...

mmg syok tukar umah baru..azie slalu tukaq..;epas tue habis hilang sume..cantiknya umah baru banyak bunga

||♥Shahida♥|| said...

wah good job kak ina..pagi ni blog kak ina first ida terjah..eeeeeee

aisyahumaira said...

tukar lagik da..

xpe2..sebab kos cat2 nih zero, buleh tuko slalu^_^

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna...

cantiknya umah baru mamalieyna..mmg nmpk menyerla & bersemangat lg.. ni akn buat mamalieyna bertmbh2 tegar berblog kan..hehe...

Mummy Eysraf said...

shabas..shabas... eii cumel template ni

hajarus said...

betul la mamalieyna cantik template baru ni... pasni blog mama selalu bertukar wajah ler ek... hehehe..

Putra Mama said...

cantek 2x.. tp banner kat belah kanan ni sampai x muat column la plak..

mamalieyna said...

anis : fresh kan... :) permulaan..

mamalieyna said...

Ummu Qaisara : hehe..cun tak?.. i also like!

mamalieyna said...

suziey : hehe..saya budak baru blajar..tak habis blajar lagi nih!

mamalieyna said...

ena : yeee...saya pun dh lalui byk kali..percubaan kali ni membuahkan hasil..but benda alah tu mmg still akan ilang cuma kita kena backup awal la..

mamalieyna said...

bintangku : hehe..ikut mood la kan..dh boring leh tukar lagi! :)

mamalieyna said...

Azie : hehe..tu la namanya perubahan kan..akan berubah sume, terus ilang skali..kuang3x..best mmg best, tukar mood!

mamalieyna said...

Shahida : tQ aa cikgu, dpt ilmu terus praktik nih! gigih tau anak murid ni..walaupun tak sempurna sgt lagi..kena baiki sket2 ni! :)

mamalieyna said...

aisyahumaira : ya betul...FOC! leh tukar ikut selera dn mood..hehe..

mamalieyna said...

MamaDanish : ye betul tu..terus semangat membara2 je la pasni..hehe..

mamalieyna said...

Mummy Esyraf : kite kenan ngn template mummy esyraf tu..tp nnti sama tak best..hehe..

mamalieyna said...

hajarus : tQ..lawa sket kan, ceria gitu..nnti aa kalo mood nk tukar dtg, tukar lagi..hehe..

mamalieyna said...

Putra Mama : tu la..nmpk kecacatan sket kt situ..tokleh nk adjust dah..kena tukar template lain je la..takpun adjust gambo..kena kerja keras lg nih! hehe..

ImanRifqi08 said...

cantik...satu perubahan baru...good luck

ezan said...

cantik3... suka la... :)