About

Wednesday, November 11, 2009

taG myWorRk StAtioN from ShaHiDa..

Waa tag datang laeii..kali ni malas nk simpan lama2..
Utang manyak2 tak elok..
Hikhik…ekceli sbb tag ni kena ambk2 pic kan, so td mcm line clear sket
Terus ler mama snap2..
Leh la jwb tag ni cepat2..
Lg satu tag still utang naa ida cayang mucuk..hikhik..


Tag ni menarik jugak..
Boleh la dibuat kenangan sbbnye
Opisku bakal dipindahkan start next year
Pastinya work station ku takkan sebegini rupa laeii..

So, jom layan tag yg dtgnya dr Cik Ida@ Mama Adam Haikal ni!

1.sila tunjukkan workstation anda

Ni ler ghupe workstationku..layan.. :)

Pic 1 : Pandangan depan..

Pic 2 : Pandangan sisi meja sblh Kanan..pic Arif saje..hehe..
Pic 3 : Pandangan dr jauh sket..sebelah tu bilik my bos, but always tertutup sbb dia jarang sgt masuk opis sejak berkhidmat semula di HQ, Malaysia nih! Everyday at site sajo..

Pic 4 : Pandangan dr jauh sket lagi..sebelah tu my jiran..En safety..sian dia..dia sorang je still pakai desktop yg gedabak besar tuh! Huhu..

Pic 5 : this is tmpt my jiran, en safety..dia ke site time mama snap nih! Kalo dia ada, segan gk nih..hehe..

Pic 6 : Pandangan depan meja mama, ada mesin fotostat cum mesin fax cum printer cum scanner..mmg habis2an org dok mai guna nih! Jln terus jumpe dept admin, belok kiri jumpe dept HR..hehe..siap xplain..keh3x..


Pic 7 : Ni sesaja nk slot in juge…apa ada kt whiteboard ni..? mama catatkan daily movement staf..dulu kan ada 8 nama kt situ tau, skrg 3 saja tinggai..sedih…wuwuwu..

2.sila attachkan gambar anda hari ini dengan senyuman yang sungguh manis.

- hehe…manis ke nih! Lantak aa manis ke macam ke, janji snap pic ni pepagi td..line tgh clear! Pic sengaja diblurkan..heheheh..

3.sila nyatakan sesuatu yang rakan anda tidak tahu tentang anda.

- memang ramai yg taktau ni, almaklum sume tak pnh jumpe live kan..pe ek…
@suke kucing
@suke melukis dulu, sekarang lgsg takpnh pegang kertas lukisan pun!
@suke pendam, nangis diam2 kalo ada something
@tak pernah buat sendiri kek@ biskut raya..malas nak mulakan..huhu..nolong2 ada la..
@suka minum teh ais walaupun tengah batuk2..huhu..ini pun nk list ke..hehe non-idea aa..
Dah aa tu..nak tau lebey2..meh dtg interbiew I ye.. :P


4.sila tag rakan-rakan anda.

Sape ek nak dijadikan mangsa nih..ok yg terlintas di fikiranku skrg.. cabutan bertuah jatuh kepada..
@Ezan a.k.a mummy marea mysarah
@Mama Qistina Olivia
@Mamamiera
@Bintangku
@Ena…
@M.A.M.A.D.A.N.I.S.H


…and sesapa my followers yang rajin nak menjawab tag nih! Bagus ni utk kenangan di masa depan..hehe..

30 comments:

haslina said...

wah sungguh kemas meja mama ni yea...saya pun masih pakai yg gedabak gitu...hik...

ezan said...

kemas nye meja.. napa la meja ezan x sekemas ni.. hahahahha.... dah la kena tag ni.. nak kemas dulu la baru jwb ek.. :P karang semua org pening pulak kalo tgk file2 & calculator sampai 2-3 atas meja ezan tu.. hahahaha...

btw, tq sebab taq ezan. nanti ezan jwb ek.. :)

mamaaerish said...

woooooo weeee... kemasnyer meja... kemasnyer opis..... bestnyer.... cuber la dtg sini tgk opis eb... walaupn meja kemas... opis?... aduhai... maklumla studio kan.... hik3.... bykla items kat lantai....

♫♪ Shahida ♫♪ said...

cyg kak ina..macih ye jwb tag ni..hikhik..cntik gak opis kak ina nihh..huh terkesima ai..eee..

kak ina suka kaler kuning ke?
eeyy sama ai pun suka minum teh ais..kahkah

~Siti Hajar~ said...

cantik & kemasnya ofis depa, msti xramai staf, cam kami ni sgt ramai, sorg kemas, 10 tlg sepahkan..huhuhu

bintangku said...

alamak? namaku pun ada? hmm... tak per... tak per.... tgg line clear ok?

Jieda said...

kemasnya meja mamalieyna.

Fara_Adura said...

Wahh..kemasnye meja..hehe.. siap complete suasana opis tuh..ahaks..bagus2..pengetag yang komited..hehehe

hajarus said...

betul la kemasnyer meja mamalieyna...

Dilla Ady said...

bestnye mamalieyna nye tempat keje tuh..kalu kena ot, sanggup nie tak balik..

kite same la mamalieyna, dilla pun suka kucin,suka melukis..cuma dilla ni suka wat kuih n kek..tapi kalu 10 jenis, yg jadi 2 jek..kdg2 sume tak jadi..pelik kan..hikhik..

alahai tomel tul la arif ni..ni yg rase nk wat menantu jek ni..

mamamiera said...

aiyaa.. kena tag la plak haku..
wah best jek tpt keje dia..
meja kemas.. zai punye.. perghh..
dasat.. naseb pc x letak 1 meja. asing dr meja.. suasana tpt opis pon beza dgn opis iena.. nnti lah tngok camne gaye opis i tuh..

NurShahFamily said...

kemasnya meja mamalieyna.... pejabat pun cool jek hehehe.. kurang skit stress ek... nasib baik la nur tak de opis hehehhe... kalau kene tag ni mesti ade gambo irfan and umi jer hahahaha

The Queen Of My Heart said...

uikkk..baru perasan kiter pon kena tag gak???huhuhu...ok..ok...insyallah ada masa lily buat tp x tau bila la tu... :D

wah kemas jer pjabat tue...mesti keja pon dgn sng hati...cool... :)

mamalieyna said...

haslina : ohh ye ke..tQ.. :p
*awk takpe, ada geng seopis, ni mmbr sowang je tau still guna tu..huhu..sian dia di'anak tiri'kan..

mamalieyna said...

ezan : yaa kemas2 dulu, take ur time tuk jwb ee..hikhik..

mamalieyna said...

mamaeirish : keje studio yoo la..tokleh wat keje kalo kemas sgt..tak gituw ? ..hehe..

mamalieyna said...

Shahida : yaa cayang sokmo naa.. :P
*erm byk kaler yg disukai nih, tp tone2 lbh kurang la..kuning, coklat, oren..! i like!

mamalieyna said...

~siti hajar~ staff dept mmg dh tak ramai, tggl 3 ja..klo keseluruhan opis, 50 org lebih gk..ramai tak?

mamalieyna said...

bintangku : yess..tunggu line clear bru snap2 ek, jwb lupa nk jwb sudahh ..Hehe..

mamalieyna said...

JIeda : kemas ke??..bleh la tu ek.. :)

mamalieyna said...

Fara_adura : harus la komited time menjwb..baru dpt kepuasan org yg mengetag ituw..kan3x.. :)

mamalieyna said...

hajarus : bleh la hajar..kemas2 time nk snap pic nih! hikhik..

mamalieyna said...

Dilla Ady : eh 1 lagi..suke menulis cerpen dl2..skrg takde masa la..tp Dilla sungguh pndai menulis ee, pnh terbitkan cerpen kt mana2 ke.. :)

mamalieyna said...

mamamiera : yaaa akan kutunggu ghupe opismu ituw bagaimana..hikhik..tke ur time! pastikan stp posisi opis disnap tau! nk tau terperinci nih! hehe..

mamalieyna said...

NurShahFamily: yee ke..bleh la.. :)
*kalo Nur yg kena best gk kan..lupa dk list out..kalo ghajin jwb ler :)

mamalieyna said...

TheQueenOfMyHeart : wokey..tke ur time..jnji jgn lupe jwb tau! best nih! :)

Ena said...

Kemas sungguh meja & temapt mamalieyna yehh.. :)
Wahhh.. igt ena terselamat dr tag mengetag nie.. huhuh..kene tag gak yeh.. InsyaAllah.. x leh amik lg gambakk wat mase skrg sbb x leh gune hp nak snap.. cable wayer nyer sudehh ilangg.. maner p ntahh?.. selalu guna camera hubby jekk..

aisyahumaira said...

hehe..sya x pernah lagik dpt tag dr sesape..tag nih sya xleh nak jwp kot sebab sya xkeje..kih2..^_^

*owh..my workstattion is @ home..bulehke?*

mamalieyna said...

Ena..take ur time, dh siap bgtau ek, sbbnyer takot terlupa nk ke sana, almaklum tak berupdate bloglist nih, Ena jer, blog mmbr lain ok lak..

mamalieyna said...

aisyahumaira : ooh ye ke, okey tag pas2nih...kita kasik kt aisya lak..ihiks..