About

Sunday, November 22, 2009

..PeNgumuMaN..



~ mamalieyna ~

40 comments:

nieda said...

hehe biasalah tu..jgn mkn seafood tau nanti gatal..jangan kena air hujan nanti parut tak hilang, bila dah start kering kan sapu vitamin E mcm minyak cepat hilang parut..kt farmasi ada jual..

nza said...

baguslh..boleh rehat lama ckit smpai betul2 smbuh...ok take care.

The Queen Of My Heart said...

bestnyer cuti panjang...skali ler ngan cuti raya haji...Arif pon best gak arr...dpt berkepit ngan mama stiap ari...

Hopefully mamaArif cepat sembuh...n jgn mkn makanan berkicap nnt parut tu x ilang...

rieda96 said...

ooo mamalieyna kena campak yer.. semoga cepat sembuh... akak dulu kena masa umur 15.. teruk.. tapi muka tak tinggal parut. tempat lain ada la sebiji dua.. semoga cepat sembuh yer.. letak daun mambu kat pintu rumah tau.. petua orng supaya tak jangkit kat orng lain.. kesian arif nanti..

E.L.I.Z.A said...

ala ciannyaaa....teruk jgk ek bila kena masa dh besar ni..

eli harap mama cpt² baik...

anis said...

alaala ciannye mamalieyna kene chicken pox...tkpe la dpt cuti2 mesia kan..hehe..kite pon tgh cuti ni...lom recover lg dari operation haritu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

siannya...smoga cpt sembuh yer..

aNnA_jaN said...

harap2 sempat sembuh la ry ni yerk...

~Siti Hajar~ said...

wahhh...syoknyer dpt smbg cuti..rehat la spuas2 hati..ala kalu lekat parut jgn risau la, skrg ni mcm2 ubat ado...ubat hilang parut campak msti ada jgk kan..

aisyahumaira said...

Hmm..gunakn cuti dgn xtvt yg bmanfaat..^_^ jgn kena air hujan,minum air kelapa..sya kena dlu ms dh5,pas2 ada jiran suh tumbuk lumat daun semalu & tempek kat tmpt kena cp tu..

puan.farah. said...

huhuhu..xpe, lepas ni pakai vit e sampai cantek berseri balik..=)

take care ye..

mamalieyna said...

nieda : thanks 4 t info..itu aa tgh berpantang ni..huhu..

mamalieyna said...

nza : ye la kak, 2minggu dpt mc, mmg rehat sesunggunya nih!

mamalieyna said...

TheQueenOfMyHeart : hehe mmg rehat pnjg tp cam tak bermkna je ..dok umah sajor, pstu takde balik kg pun, beraya kt sini je..kalo leh blk kg, best aa..coti pnjg nih, msk 2 minggu..yuhuu,,

mamalieyna said...

rieda96 : yee, dh tua2 baru nk kena..susah kan..huhu..pepun maceh infonyer..

mamalieyna said...

Eliza : tu la, kena time dh dewasa nih, susah tul..lmbt baiknyer..huhu..pepun thankss..

bintangku said...

cian mama arif nieh.... nnt, dah baik nnt pakai ler bio-oil tu... kot2 ler leh ilang parut.

mamalieyna said...

anis : hehe..sama2 la kita coti2 M'sia.. ^_^

mamalieyna said...

rose : maceehh.. ^_^

♫♪ Shahida ♫♪ said...

alahai lamanya coti..cian akak..hehe

mamalieyna said...

aNna JaN : tu aa harapnye time raya sihat la, leh la org dtg2 umah n kuar jenjalan..kalo tak..huhu..memerap dok umah sajo..

mamalieyna said...

~siti hajar~ arapnya ada la, leh la kembali normal..ihiks..

mamalieyna said...

aisyahumaira : yezz berdua2an ngn arif je spnjg cuti minggu ni, nk antar umah ibu, abahnye susah pulak nk balik cepat..huhu..pepun thanks 4 t info!

mamalieyna said...

puan.farah : yeee thanks.. ^_^

mamalieyna said...

bintangku : hermm..thanks 4 info, akan dipraktik nnti.. huhu.,

mamalieyna said...

shahida : coti pnjg leh kuar jenjalan ok aa, ni dok memerap ja kt umah dr last week tau..huhu..tQ..

Sue said...

cuti lg yea... takpe la, bwk rehat byk2. jaga makan n pantang tauu! ehh ariff da tumbuh gigi ke??? alamakkk..ngeriii pulak bila teringat kalau2 khalish pon tumbuh gigi. aiiyarrkk!!! harap2 lmbattt la dia tumbuh gigi. Takuttt dia gigitttt my boobies!!!

hazlina said...

Bestnye blh cuti-cuti msia lamer,hehehe!!!take care ur health tau..:)

Jieda said...

semoga cepat sembuh ye

mamalieyna said...

Sue : hehe..bersiap sedia la..tak lama laeii tumbuh la gg khalish tu..hehe..ngeri ek bf nih! hehe..yezz tgh berpntang maut sblm ajal nih!..kui3x..

mamalieyna said...

hazlina : hualoh..coti2 di rumah sajo, mmg rehat jeler..bosan deh! ^_^

mamalieyna said...

Jieda: tQ.. :)

Putra Mama said...

dah jd mak org br nak kene chicken pox ker?? riso gak.. sy pun lum kene chicken pox yg besar2 tu lg.. pernah keen yg kecik jer..

MY HEART said...

Get well soon dear....

mamaaerish said...

alor ciannyer... rehat yer..... get well soon... :)

hajarus said...

ala cian nyer kat mamalieyna... xpe rehat dulu yer... hajar doakan semoga akak cepat sembuh...

mamalieyna said...

Putra Mama : heheh..tu aa dh tua baru nk kena leceh weeh.. riso kalo kena kt anak, tp mcm takde lg..Hope tak kena la kt dia!

mamalieyna said...

MyHeart : tQ yaa.. ^_^

mamalieyna said...

mamaeirish : huhu mmg cian, dok umah sajo..huhu.. TQ.. ^_^

mamalieyna said...

hajarus : Tq hajar..huhu..tgh rehat sesungguh ati nih! ^_^