About

Tuesday, November 24, 2009

..mama adalah..

~ mamalieyna ~

53 comments:

♫♪ Shahida ♫♪ said...

mama adalah peknen lg. bkn ye. hehe. jgn marah. dh tu ngidam je...

haslina said...

alahai kecian dia...x mengapa...gitu mmg gaya orang sakit...byk kan bersabar..

cuba dan cuba lagi upload tu yea...

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

jgan makan kicap ngan kena ujan..nanti berparut kekal...

The Queen Of My Heart said...

wow...tgh makan meggi tomyam...sluurrrppp...sedapnyer!!!

Chaiyok2.... sehingga video itu dpt di uploadkan... :)

nza said...

sama le kita tgh bosan + boring thp maksimum....lieyna brpantang cz sakit n kak nza trpaksa tangguh blk kg cz beby nk exam...hu..waaa....

~Siti Hajar~ said...

ala keciannyer mama Arif ni...sabar la ye bagi baik betul dulu, lps tu blh enjoy!! yuhuu..

hajarus said...

wah maggi sedapnyer... teringat maggi minggu lepas... nyam... nyam...

gitu ler orang lam pantang... sabar yer mamalieyna... harap2 cepat la dapat makan makanan yang diidapkan...

ilLa said...

siannye..moga cepat sembuh & rajin² berpantang k... :)

mamaQASrina said...

saba jelah mama ekk..rasanya lagi terok dr kita dlm pantangkan?? sabaRRR..

bintangku said...

selamat sambung pantang yer mama arif... :P

nieda said...

alamak, siannyer...kasi baik betul2 baru makan benda goreng2 yer, nanti gatal

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm mamalieyna..

siannya kat mamalieyna..moga cepat2 sembuh & rajin2 berpantang tau.

naurah makwa said...

orang tgh pantang takleh kuar tau hujan2 camni..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ciannya dia..heheh..
takpe2..kene byk2 bersabar..kene kuarantin kan katenye..:-)

Putra Mama said...

ciannyer.. ddk umah elok2 yer.. ;)

Putra Mama said...

ciannyer.. ddk umah elok2 yer.. ;)

Dilla Ady said...

sian mamalieyna tgh buhsan...takpe, main puas2 ngan arif..nnti da keje da takde peluang nk main2 lagi..

pasni leh la mkn sume yg bergoreng...kfc misalnye...slurpppp...

mamalieyna said...

shahida : ohw tidakkk!! :P.. ngidam sebab asek makan makanan yg sama je tau tiap2 ari skrg ni, tingin nak mkn ayam grg masak merah ke, sambal udang ke..sambal sotong ke..huhu..tokleh laeii..

mamalieyna said...

haslina : yee la kan, namanya pun orang sakit..kui3x..

mamalieyna said...

yanaDzul : yezz tgh berjaga2 nih ^_^

mamalieyna said...

TheQueenOfMyHeart : hehe sesekalo pekena maggi sedapp woo..

herm tokleh gk upload video tu...malas dh nk upload lgi..apa tah kenanya ngn berukban ni.. ihiks..

mamalieyna said...

nza : hehe..leh geng ngn akak, kebosanan dirumah..ihiks..

mamalieyna said...

~siti hajar~ yeee pasni leh enjoy!! ^_^

mamalieyna said...

hajarus : ye hajar tgh simpan nk ngidam2, nnti nk balas dendam..ekekeke..

mamalieyna said...

iLla : macehh rajin ni berpantang..simpan je benda yg ngidam2 nih..hehe..

mamalieyna said...

mamaQasrina : tu aa mcm2 benda tokleh makan daa..huhu..

mamalieyna said...

bintangku : hehe macehhh.. ^_^

mamalieyna said...

nieda : tu aa kalo gatai lg la tak tahan, so baik berpntng betui2.. ^_^

mamalieyna said...

MAMADANISH : time kaceh..tgh rajin berpntang ni..hope cepat la baik..tak tahan nafsu makan nih! :P

mamalieyna said...

naurah : tu la tokleh kuar umah, tmbh bowink akak tau ..huhu..

mamalieyna said...

rose : hehe..lepaskan perasaan je kt sini..lapo KFC aa..ihiks..

mamalieyna said...

putra mama : hehe..macehh..dok elok2 nih ^_^

mamalieyna said...

Dilla Ady : huwaaa dilla sebut psl kfc..tiba2 nak kfc pulak..nakkk..ihiks..melampau pulak ngengade..hehe..

ha'a nak men ngn arif puas2, minggu depan dh mula keje.. ^_^

rieda96 said...

cam tu punya entry tu.. conpom tengah boring gilerr.... hikhikhik...

rieda96 said...

cam tu punya entry tu.. conpom tengah boring gilerr.... hikhikhik...

~mama danish~ said...

cian dia kena perintah berkurung.. sbr yer, nnt pas sembuh bley jln n mkn puas2 k...

aNnA_jaN said...

sabaq...dh nama pon sakit kan...kena la terperuk kat umah kan...hehehe

mamalieyna said...

rieda96 : hehe..takde idea nk wat n3, wat n3 luah perasaan jelah.. bley..? hehe..

mamalieyna said...

~mama danish~ heheh..sesekali kena perintah berkurung, tak tahan den..huhu..

mamalieyna said...

aNna JaN : tu aa, sesekali dpt sakit rehat jela kan..heheh..

Aida Alias said...

hai siannya.. kalo dh sihat sepenuhnya boleh la cari apa yg diidamkan.. kalo belum.. sabar je la dulu hihii

Ena said...

Mamalieyna masih dlm Mood kurg sihat yeh..hu3.. ciannyer.. tp kdg2 ena pun mcm tu.. & bile dah jd camtu ape keje pun x jd..kui3..

hazlina said...

Ciannye..tp byk-bykkn bersabar dah x lamer dh tu nk baik.kena tahan makan tu yang ssh tu,kalo kite pun sure jd cam ni..

Ummu Ammar said...

Sabar la ek...kalau 44hari bleh bpantang..inikan 1-2minggu..hihihi..nanti bila dah habis'pantang' siaplah dia menqada' makan ni..

umihaikal said...

cmne nk wat video erk kak..
yana nk wat salu xjd..
tension tul la..

aisyahumaira said...

kak lina..time sakit memg tringin nk mkn mcm2..tmbh klu kena cp pntg mkn bgoreng..

Alahai..lama dh xmakan megi..^_^

mamalieyna said...

aida: dh sihat kak sblm menjelang aidiladha..best leh makan sedap2..hehe..

mamalieyna said...

Ena : hehe..biasa la time tk sihat mcm2 ngidam..hehe..skrg dh sihat! best!

mamalieyna said...

hazlina : hehe..dh baik pun ni.. ^_^

mamalieyna said...

Ummu Ammar : ye lah kan..pntang dl lagi lama, leh je..hehe..ngengada je ni.. ^_^

mamalieyna said...

umihaikal : upload cam biasa je lah, mgkn video saiz besar kot upload tak lepas..kalo wat kt opis lepas laks..berukband ni kot tak bgs sgt!

mamalieyna said...

umihaikal : upload cam biasa je lah, mgkn video saiz besar kot upload tak lepas..kalo wat kt opis lepas laks..berukband ni kot tak bgs sgt!

mamalieyna said...

aisyahumaira : tu la time sakit, ngidam mcm2 ..huhu..

sedap sesekali dpt makan megi tau :)