About

Tuesday, October 20, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Waa contest menarik ni..
Mama jadi teruja untuk menjoinkan diri juge..
Saje nak memeriahkan majlis contest, apa salahnya kan
Mana tau kot2 ada tuahnya kan..

So lets check it out..
Contest bertajuk ‘Online contest-Senyuman Ceria Si Comel’ ni adalah anjuran oleh SMILEYKIDZ..
Hadiah yang ditawarkan pun sangat la menarik !
Yelah..kita ni kan tak pernah ambik-ambik gambar outdoor ni
Kalau ade pun, setakad snap pakai hp tu..
Tak pernah lagi la beriya wat ‘Outdoor fotografi’ lagi..
Kalaulah leh menang, sangat best la, leh berfotoshoot outdoor
Bukan senang orang nak sponsor kan..

Contest bermula 15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.
Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?
• Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda – done!
• Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini done!
• Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda – done!
• Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai. -

mama letak manyak ni sbb taktau mana 1 nak pilih, kalo ikutkan banyak lagi gambar-gambar senyuman si comel mama ni, tapi dah tak terpilih pulak..so gambar-gambar seperti berikut :








• Nama Si Comel : MUHAMMAD ARIF HAIDAR B. AZRUL HISYAM
• Umur Si Comel : 7 bulan++
• Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya – done!
• Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .- done!
AMARAN: no link back will be disqualified – ok!
• Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini. – will be done!

• Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
• Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
• Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
• Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
• Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
• Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
• Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
• Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
• Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira

Okey, faham semuanye..

Jom Mama2, ibu2, ummi2, mummy2 dan semuanya, jom sama-sama memeriahkan arena contest Online Contest- Senyuman Ceria Si Comel’… hadiahnye best tau.. iaitu :

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

Good Luck for my Arif and all the contestant!!


32 comments:

umihaikal said...

encem la haidar bile cenyum....dah lame xtgk blog..cibuk ngn FB jer..hihih...

Mummy Eysraf said...

sukanya contest nih..mummy esyraf pun nak mencuba nasi eysraf la jugak...hehhehe

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

bestnya contest ni...

insyaAllah nak try gak ni..hehe...
mamalieyna..comel2 lah gmbr arif..suka tgk smile dia..sgg cute..

The Queen Of My Heart said...

wah...smua pon comel2 belaka...mesti penganjur pon fening nk pilih yg mana satu...Mmg encem lah anak teruna nie...

GOOD LUCK 4 U ARIF!!!

mcm nk join gak lah... :)

bintangku said...

cute ariff senyum... comel... gud luck arif!

[-suziey-] said...

waaaa mmg ceria..good luck arif..aQeel pn join tp xgodek lagi gambo..ekekek:p

Ummu Qaisara said...

x bley jd nie haidar pun da join contest nie..waaa ummi...Qaisara pun nk jgk hehe..

nieda said...

gud luck yer...sejuk je tgk arif senyum...Humaira susah betul nak senyum, daddy dia ckp awek muka ketat..huhu

aisyahumaira said...

Gudluck tuk arif..
Qish pn nk join gak, tgk dulu, ada ms blh wat n3 ^_^

Alimaz-Kembara Terasing said...

sweet...haidar senyum....

EIJAM'S FAMILY said...

gud luck arif.. auntie doakan yerk..

♥ Reen ♥ said...

good luck arif....
tergoda gan snyumanmu...
hihihi

mamamiera said...

good luck my dear 'son'

iedaLUVsham said...

ALOLOLO TOMEINYER DIA!! GOOD LUCK HAIDAR! :) AMANDA TAK MASUK COZ MUKA DIA MASAK CAM MAMA DIA,WAKAKAKA!!! ;P

||♥Shahida♥|| said...

gud luck okehhhhhh!!!

~nannoor said...

Salam ziarah dari SMILEYKIDZ.

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!! :)

~nannoor
SMILEYKIDZ Photography

mamalieyna said...

umihaikal : akak dh bukak fb..tp cam mls je nk update, terbior jer tuh!hehe..

mamalieyna said...

Mummy Esyraf : cepat2..sementara stok masih ada..hikhik..jom la join mesti best tgk wajah2 anak2 ceria.. :)

mamalieyna said...

MamaDanish : mmg best dan menarik..suke tgk wajah si comel yg ceria.. jom Danish join same.. :)

mamalieyna said...

The QueenOf My Heart : tQ auntie!
*yess..mmg menarik contest ni, jom join cepat2.. :)

mamalieyna said...

bintangku : jom la join same.. :) best nih!

mamalieyna said...

suziey : tQ..
*waa abg aQeel nk join aa, kalah la Arif cenggini..hikhik..jom beramai2 join..

mamalieyna said...

Ummu Qaisara : pe lagi, cepat2 godek2 pic Qaisara..pilih senyuman Qaisara yang paling ceria..!

mamalieyna said...

nieda : Arif mmg suke senyum..dr dl lagi..
*Hehe..nak ngurat la awek muka ketat ni, mesti jual mahal nih!! hikhik..

mamalieyna said...

aisyahumaira : tQ..
sempat agi nk join ni..ada 1o hari lagi :)

mamalieyna said...

Alimaz : tQ.. :)

mamalieyna said...

Eijam's Family : tQ auntie..:)

mamalieyna said...

reen : tQ auntie..eheh..jealous riza nnti auntie puji lebey2..hikhik..

mamalieyna said...

mamamiera : tQ 'mummy'!! nape tak joinkan abg heQal..abg heQal juge ceria senyumannye.. :)

mamalieyna said...

iedaLUVsham : tu la ..like mama like daughter loo..hikhik..

mamalieyna said...

shahida : tQ auntie...!!!:)

mamalieyna said...

~nannoor : waaa dh review la..thanks a lot!! hopefully ada rejekinye..Aminn :P..