About

Friday, October 30, 2009

"Cutest Baby In Blue Contest"

Hari ni mama merajinkan diri lagi untuk join contest lagiii..
Hehe..suke..cuba2 naseb..ayat biasa..bagi memeriahkan arena contest..hikhik..

Kali ni contest anjuran dari eliza sempena dengan die nyer 5th Anniversary pada 17th November 2009

Tajuk contest ni adalah ‘CUTEST BABY IN BLUE CONTEST’
Bermula 24 October 2009 hingga 17 November 2009

Pic yang mama pertaruhkan kali ni adelah ini…..



Nama Baby : Muhammad Arif Haidar b. Azrul Hisyam
Umur Semasa : 7 bulan++

Jom cek apa syarat2 nak sertai contest ni;
1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung – done!

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini done!

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda – done!

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini done!

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada birudone!

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda – will be done!

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri - ok!

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun – ok!

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........- yeaaah!

So, senang je kan..mama dah siap!..pe lagi kawan2, meh ler join same :)! Nak kan maklumat lanjut lagi, silalah ke sini!

G.luck for baby Arif n all contestant!


24 comments:

Putra Mama said...

wahhh.. sana sini org dok msk contest baby in blue ni.. gud luck ;)

hajarus said...

good luck yer mamalieyna... arif memang tomey, harap2 menang yer....

The Queen Of My Heart said...

Ariff ni mmg suke senyumlah...murah ngan senyuman... :)

GUD LUCK DEAR!!!

bintangku said...

wah... ahli majlis... Gud luck yer arif...
caiyok! caiyok!

[-suziey-] said...

good luck arif..ouh senyuman mu sungguh menggoda..hehe.:p

kita xpost lg n3 contest ni..xde gambo lg..ekeke:p

ezan said...

good luck arif.... sentiasa maintain dgn senyuman la arif ni..

aisyahumaira said...

huhu..senyum ye arif..kena la senyum, nk masuk contest nih..^_^

bnyk sungguh contest ye yg dijoin?

p/s:empunya diri ni pon sama^_^

EIJAM'S FAMILY said...

gud luck yerk..

rieda96 said...

good luck haidar..lama tak tengok haidar

nza said...

terlepas 1 thn sudah...so farouk dh xleh join la....ok, gud luck Arif...

mamaqasrina said...

good luck arifff!! muahhhh dr baby Q!!

E.L.I.Z.A said...

SAlam MamaLieYna,
comei sungguh haidar senyum mcm tu..

overall, lulus >_<

mamalieyna said...

Putra Mama: hehe..hot contest nih! sume nk join..ihiks..tQ

mamalieyna said...

hajarus : tQ..sesaja mencuba naseb..menang kalah blakang kira :)

mamalieyna said...

TheQueenOfMyHeart : hehe..arif memang sukeeee senyum.. :)
*tQ..!

mamalieyna said...

bintangku : tQ..sama2 lah kita memeriahkan majlis ni ee. :)

mamalieyna said...

suziey : TQ...harus bwk aQeel ber fotoshoot lagi pasni ngn baju blue! :)

mamalieyna said...

ezan : harus senyum, nk join contest nih! tQ.. :)

mamalieyna said...

aisyahumaira : selagi tak monang, selagi tu nk mencuba..hikhik..
*Tq..sama2 la kita memeriahkan arena contest ye.. :)

mamalieyna said...

eijam's family : TQ... :)

mamalieyna said...

rieda96 : tQ...auntie..jengok la selalu!

mamalieyna said...

nza : takpe abg farouk leh join contest lain..nnti takde la peluang arif nk menang kalo abg farouk join..ihiks.. :)

mamalieyna said...

mamaqarina : tQ..muaahh tpp from Arif..! jom la join sesama!

mamalieyna said...

ELIZA : waa tuan contest dh kata lulus!..tQ..jengah ke sini! :)