About

Saturday, October 31, 2009

Adohaii..tak pandai lagiii..!

Alamak..!!!!
gara-gara dok testing nk tukar template baru jenis xml..
ilang lagi eksesori kt blog mama ni ..huhu..
tu la gatai2 tangan nk tukar2..
tp tak pandai pun lagi..
try ikut arahan yg diberi but..tak menjdi aa..
nk kena ada tok guru kt sblh baru nk menjadi kot..
huhu..

dh wat back-up..
tp bila upload balik..ilang pulak list2 blog yg mama dok follow tu..
huhu..nmpaknya kena la list down balik..
take time ni..tu la takde mslh cari mslh..
dh bnyk kali jd camni tau..tak serik2 nk mencuba..
hemm nk menuntut la pasni..
nuntut ilmu hias blog..heheh..
so, kengkawan, in case kalo ada yg ter miss mama list out blog kengkwan..
silalah bagitau ye..
tp mama tokleh wat skrg..nak jalankan tugasan rumah dulu
dh setle dan free nnti baru update..
huhu.. sedihnyee..

sekadar gambar hiasan semata

27 comments:

aNnA_jaN said...

sbb tula sy tak brani nk kacau2...dhla nk update blog pon byk gangguan..huhuhu...

The Queen Of My Heart said...

hehehe...sama arr cam lily gak...ari tue gatai sgt tgn nk menghias bagai...alih2 tak leh komen plak...aduiii..letih sungguh...

kena take time lah nie...suruh arr ariff encem tlg mommy...ahaks... ;p

nza said...

wah, tukar umah baru lg la...jeles sungguh...Apa pn teruskn usha,...hi

nieda said...

tukar mood yer..saya x berani nak tukar takut ilang...teringin nak ada 3 column tapi x pandai..

mamaqasrina said...

takpa..transformasi namanya tuh..

aisyahumaira said...

huhu..sya hr tuh, ada lah dlm 5kali wat.. at last jadi gak..

try link nih:
http://www.threecolumnblogger.com/

ezan said...

wah rajin nya.. nanti dah pandai ajar ezan pulak ek.. ezan pun cam nk tukar gak.. dah boring.. tp xreti. hehehe...

~Siti Hajar~ said...

huhuhu..pkara yg sama pnh terjadi kat kami..tp lepas mtk ptolongan kwn2 blogger, jd elok balik..xpe mama arif ye, nti buat balik..caiyok2!!

Fara_Adura said...

Salam..

Juz amik kat blogs im following itu aje.. fara pon ilang gak mula2..gelabah bewak gak la..uhuh.. pastu nampak tuh..terus add member2 yg following.. da oke da..sape yang tak polo tuh makanye xde ar dalam list.. hehehe

Selamat mencoba yer

[-suziey-] said...

hohoh..ptt lain je layout..laa susah la kalu ilang..xpe add je update list ikt blog yg mama folo..announce cam kita buat..hehe

Dilla Ady said...

hai mamalieyna,

lama tak menyinggah kat sini..thank ye tuk doa, kata2 semangat n your concern..

hmmm..dilla ni pun nak ajar kang makin mamalieyna jadi tak faham lak..bukannya pandai sangat pun..cuma dilla ade satu lagi blog yg dilla buat tuk testing jek..maknanye kalau rase nk ubah pape, dilla buat kat blog yg lagi satu tu..kalau ok, baru buat kt blog yang biasa ni..play safe kan..

eee..rase nk pengsan tgk tgn Dada..tak suke la bebudak kena cucuk2 nih..rase nak nangis lak..macam biru jek tangan tu..dilla ni kalu boleh, injection wajib tu pun tak nak Sasha amik..sbb pikir kesihatan jek..tu pun dalam hati ni berjurai2 airmata..eee..cengeng tul dilla nih ek...

Mummy Eysraf said...

Hmm....tak pe kak. Usaha tangga kejayaan. Dah cuba nanti dah tahu..tak cuba tak tahu.. ehheh. shomel betul si ariiffffff! cute gitu

||♥Shahida♥|| said...

hmm..bab kena add balik gadget tuh la paling xbest..cuba lg yeerrr

mamalieyna said...

anna Jan : tu la..susah kan skrg ni, tmbh2 anak 2 lagi la..

mamalieyna said...

TheQueenOfMyHeart : ye la lily, takde mslh cari mslh..tp tu la kalo tak try, bila nk pandai..tp dh try pun tak pandai2 jugak lgi..huhu..

mamalieyna said...

nza : mana ada bertukar lgi kak, cuma bisc je tukar ni, nk try yg jenis xml..tak menjadi pulak..huhu..harus try lagi pasni!

mamalieyna said...

nieda : tu la nk try yg 3 column bagai la ni kununye..tak success la pulok..abis musnah yg asal..huhu..

mamalieyna said...

mamaqasrina : blum ditransform pun laeii..tak success..nk cuba lagi lah! :P

mamalieyna said...

aisyahumaira : ye ke..menjadi ee..nnti kite jengok kt address tu..tQ!

mamalieyna said...

ezan : belum pndai aa ezan..nk nuntut ngn sape taktau ni..habis2 pun kena pndai2 godek2 sndiri la..nnti tunggu kite success dl ye :)

mamalieyna said...

~Siti Hajar ~ hehe..tu la namanya belajar kan..takde aa terus success..huhu..nk mencuba lgi nih!

mamalieyna said...

Fara Adura : tul la Fara, dah siap salin sume address blog kengkawan, baru tau leh wat camtu..penat ja dok salin..huhu..

mamalieyna said...

suziey : ni layout basic jer..tak success lg nk upgrade...huhu..cedih weeh..harus mencuba lagi pasnih!

mamalieyna said...

Dilla Ady : harus mencuba dan terus mencuba nih!
*ye la kan mmg tak snggup nengok anak kena inject ni, tp arif nye relek jer, tak nangis pun..huhu..
*tanda biru kt tgn arif tu adalah bekas kena inject masa dia baby dl..baru lahir, lmbt kuar dr perut mamanya..last2 kena operate, tkt kena jangkitan kuman, tu sbb kena ambk darah jer, 4 hari gk kena tahan kt wad dulu..selang bape jam kena ambk darah kt situ..mmg pilu je dl..

mamalieyna said...

Mummy Eysraf : percubaan ni sbb tgk mummy esyrafnyer blog la ni..cantik..try2 tak menjadi pulak..huhu..

mamalieyna said...

Shahida : ajar la akak...camner nk buat tu..huhu..
*yaa nk add gadget tu yg malas nih!

hajarus said...

rajin mamalieyna tukar2 template yer... cantik laaa....