About

Wednesday, August 19, 2009

"Looking For Beautiful Prince & Princess Contest"

Yeehaaaa..
Bersemangat nak join contest for a first time..
bersemangat sebab contest ni akan ada 6 pemenang (mengikut dr kata penganjur..)
Yuhu...best tu..memeriahkan suasana contest..
Sebelum ni, nengok jer org join dan just kasi moral support
kali ni disebabkan ke'free'an yang melampau, mama pun teruja untuk men'join'kan diri..
*Contest ini anjuran khas dari Mommy_Zara..
Pertama kali diperkenalkan..bagus la Mommy_Zara buat contest sebegini, sebab boleh menambahkan kenalan di alam maya dan mudah-mudahan dipereratkan lagi di alam nyata..
*Seperti mana tajuk contest ni.. "Looking for Beautiful Prince & Princess Contest", sudah semestinya setiap peserta harus mempertaruhkan gambar baby masing-masing yang comey.

Mama nak pertaruhkan gambar baby boy mama yang ini:
Nama : Muhammad Arif Haidar bin Azrul Hisyam

Umur : 5 bulan (DOB : 16 March 2009)


* gambar ini diambil sehari sebelum Haidar berusia 5 bulan. Masa ni balik dr shopping baju raya baby di Jusco, di dalam kereta dan dia sedang bermain dengan mainan baru yang mama belikan di Jusco...suke sangat tengok dia main. Mama pilih gambar ni sebab ni antara gambar terlatest yang disnap..so maintain la mukenya ari ni pun camtu gak :).

Ini pulak gambar mama with baby Haidar (memenuhi syarat yang dikehendaki)

*Gambar ini jugak diambil pada hari yang sama, sebelum keluar rumah men'shoping'kan diri di Jusco..
*Menang atau kalah adat pertandingan kan. Tak salah nak mencuba dan memeriahkan suasana contest. Kasi lebih hangat dari biasa. Apapun hopefully ada tuah si baby boy mama tuh! :) So pada yang belum join tu, sila-silalah join..layari http://meamyra.blogspot.com/ untuk maklumat lanjut pasal contest ni..Jom kawan2 sume... :)
*Sebelum abiskan entry special ni, let check dah penuhi syarat ke belum :
1)Jadi follower Mommy_Zara : done
2) Sila add banner di atas pada sidebar : done
3) Buat special entry untuk contest ini dan sertakan sekali satu picture baby yang comey dan satu picture baby bersama mummy or daddy! : done
4) Sila nyatakan sekali nama baby dan umur baby : done
5) Sila nyatakan bila gambar diambil : done
6) Link kan blog Mommy_Zara. Sila tinggalkan comment bila siap entry : Link-done, Comment -will be done!

*Contest ni bermula 11 August until 31 August 2009, so masih sempat ye kawan2.. :)

Sekian.

Terima kasih kepada pihak penganjur : Mommy_Zara .. love to join it! :)


29 comments:

iedaLUVsham said...

go!! go!! go haidar!!! good luck cayang aunty sowang nih! ;)

[-suziey-] said...

hohoohh..gigih jgk ni mask contest..comel2..hehe..

bintangku said...

wa.... ada contest erk... nak join jgk lah!

mamalieyna said...

iedaLUVsham : tQ auntie cayang mucuk...hikhik..cuba2 memeriahkan majlis..!

mamalieyna said...

suziey : sahut cabaran auntie suziey la ni..hikhik..saingan sama aQeel la nmpaknye ni..tau aQeel msti join nyer.. :)

mamalieyna said...

bintangku : jom ler...meriaaahhh.. ni pun first time join :)

PadNani~~{@ said...

good luck Haidar comell n ibu cun!:)

kalau ada masa..semua2 contest tu nani nak masuk..best betul para blogger anjurkan contest kan:)

umihaikal said...

hehehe..good luck haidar..

mamalieyna said...

PadNani : itu ler..banyak sesangat contest..yg sblm ni tak rajin nk join, yg ni je cam free sket, leh la memeriahkan majlis..view contester lain..wuuu..comey2 belaka anak2 memasing..huhu..

pepun tQ..

mamalieyna said...

umihaikal : tQ..jom la join..ihiks..

rieda96 said...

good luck haidar.. mana tau ada rezeki haidar kan.. Abang Irfan pun join sama.. mari kita tengok sapa yang kenaaaaa...

EIJAM'S FAMILY said...

xpe xsalah memcuba... auntie wish u luck yerk haidar...

nza said...

good luck 2 haidar...comel sungguh!!!

nza said...

good luck 2 haidar...comel sungguh!!!

ummuabdullahsyaakir said...

Alahai mama masukkan Haidar contest yea syg?Emm auntie wish good luck yea^_^

ummuabdullahsyaakir said...

Gigih mama nk join contest...eem join mama jgn tak join

Saya klu ada gmbr terbaru Abdullah nk juga join..huhu

||♥Shahida♥|| said...

ala dada..abg hekal nk join gak leh tak..gud luck yer dada

nfaw83 said...

good luck haidar!! comei..comei..

hajarus said...

haidar memang tomey... good luck haidar....

mamalieyna said...

rieda96 : yeehaa...sape yg kena..hikhik...best ek memeriahkan contest!

mamalieyna said...

EIJAM'S FAMILY : Tq auntie..cayaaang auntie :)!

mamalieyna said...

nza : heheh...yg join pun sume come2..saingan sengit..hikhik..!

mamalieyna said...

UAS : tQ..sesaja mencuba..takdo kojo cari kojo..hikhik..

mamalieyna said...

Shahida ; TQ abg hekal...jom la join same..:p

mamalieyna said...

nfaw83 : heheh..dpt tau pun dr auntie nyer blog jugak... :)maceeh..

mamalieyna said...

hajar : tQ....comei kan..hikhik..

mamamiera said...

cumil2x.. nak saing gak ngan mamaliena.. huhuu..

mamalieyna said...

mamamiera : ala abg heQal takyah la join, nnti takde peluang DaDa nk menang..abg heQal stylo..! hikhik..
*wehh jom le join senang jek, pastu adiah cam best jek..join la! mmg semua baby comei2, kalau nsb baik, leh dpt adiah, kalo tak sesaja memeriahkan arena contest ! :)

Mea Myra said...

haluu.. mommy zara dah terjah sni k... gudluck dear!