About

Monday, August 3, 2009

AlaMakkk...!!!!..bloglist camno leh terdelete ni..!

heheh..panjangnyer tajuk...
camno leh terdelete lak bloglist kawan2 ku ituw...
huhuhu...terpaksa listkan semula...
kpd kengkawan..i will slowly list out balik..
malaih weeeh...tp sndiri salah, sndiri kena tanggung la..
takpe..kejap jer leh buat..kankankan..
kepada mana2 blog yg ter'miss'..sila tinggalkan link kt cini ek...
cuai tul la i ni...huhuhu...

9 comments:

aRe_uDear said...

huhuuu.. camno leh terdelete tuh.. hehee ;)

nza said...

alahai..kesiannya..bnde2 camtu le buat kita bengang....

||♥Shahida♥|| said...

jgn lupa listkan namaku ...wakaka!

mamalieyna said...

To all : heheh...itu la manusia mana tak penah wat silap kan..kihkihkih..
*okey..dh update sesikit itu bloglist(mana yg ada link je), yg takde link adalah :
(1) nfaw-8083
(2) mamadanish
(3) aisyah j
(4) mama zahra
(5) dyan dyrahan
(6) yurlz4cute
tu jer kot... tinggalkan link anda sume kt sini, nnti mama add k..ada new follower gak tu..mama taktau nak jejak link awak sume kt ner..

hajarus said...

name hajar pun jangan luper ek mamalieyna... walaupun blog hajar bakal di privatekan tp blog mamalieyna tetap xdiluperkan....

nanti camner nak tengok haidar yang tomey ngan ibunyer yang semanis kurma ni... hehehe...

mamamiera said...

haiyaaa.. apa macam b0le padam wo00.. sikalang sula susah loo.. naseb wa munya talak lilet.. la 1 ar, ni templates baru manyak cantik woo0..
wa pun kenan wo00..

umihaikal said...

lor..camne leh tedelete ni..ni mesti nk mik template baru pai tedelete ni..uikss?? sib baik kite xmik template ni..kalo x same la..hihihi...ape2 pun mmg cntik kan template ni..

[-suziey-] said...

ler camne bole terdelete..heehe..tp link kita ade dh..haaha

umihaikal said...

wuwuwu..sajo2 bukak blog akk memalam ni..cntik blog la..