About

Friday, July 10, 2009

HaidaR beReNang..?!

heheh..ni waktu keje ni..saje nak curik masa post n3 gk...
gagah...
bukan pe kt umah tu tak sempt 1 hal, 1 hal lg sbb lembap!..
taktau pesal la lembap sgt en celcom ni..
huhuhu..
tp kdg2 baguih gk, cepat..
tgk keadaan..
n3 just nk selitkan video yg mama rakam masa haidar tgh syok dok berenang..
berenang ats darat..ihiks..
ats tilam die la..
die skrg ni dh pndai angkat bontot dan tunjang2 kakinyer..
kononye nk mara ke depan la..
walhal kdg tak gerak lgsg..n kdg2 ke belakang jdnyer..
ihiks..syomel2..
lama gk la die berenang2 ni tp mama rakam kejap je..
boring la aksi renang gaya sama jer..
so layannnnn...

video

Best tak Haidar berenang.?! ihiks..

ni lak aksinye ketika berehat sebentar..
penat dok berenang tak kemana..huhuhu..


p/s : bila nak merangkak lak ni..?..mama yg tak sabo nk nengok.. :)

22 comments:

♥ Reen ♥ said...

ligat je kaki haidar x lame ag merangkak la tue...
suke tngok pic haidar sungguh comel...
:)

||♥Shahida♥|| said...

comeyyy

mamamiera said...

hikhikhikk.. klak0 jek haidar berenang2 ek.. mama,baju haidar same sbijik ngan adi haiqal.. tp haidar dh bleh pakai ek.. mase adi 3bln lebih mummy pakaikan masih besar lg baju tu.. ni 4bln 1/2 baru baju tu muat..

ct rahani said...

comelnye.. geram lak tgk..

mamalieyna said...

reen : tula kemain lgi kaki die..bile tgk ragam die, leh wat akak senyum sorang2.. :)..

mamalieyna said...

shahida : comey cam mamanyer tak..? :) ihiks..

mamalieyna said...

mamamiera : heheh..mmg kelako..leh wat kite senyum sengsorang nengok die..
ye ke..haidar ni dr msa lahir dh leh pakai, tp dolu tu longgar sket, skrg mmg padat2..
pssst baju orang adiah ni.. :)

mamalieyna said...

ct_rahani : tengok baby mane pun msti wat kite geram kan..baby ni sweet sgt! :)

EIJAM'S FAMILY said...

hehehehhe..tomei yerk..geram kan rase cam nak gigit2 huhuhh

mamalieyna said...

mama umairah : hehe..harus umairah dpt adik kalo nk merasa ada bby tecik cam haidar // ihiks.. bila lg?!

umihaikal said...

hihihi..syomel la haidar!ngah berenang yerk..moleh auntie joint..hihih..xlame lagi merangkak la tu..haikal skang pun ngh gian tiarap..

mamalieyna said...

umihaikal: ha'a baru dpt blajor benda baru..tu yg dok praktis slalu..sgt suke la die.. :).. jom haikal..berenang sama ngn haidar!

mamalieyna said...

umihaikal: ha'a baru dpt blajor benda baru..tu yg dok praktis slalu..sgt suke la die.. :).. jom haikal..berenang sama ngn haidar!

PadNani~~{@ said...

hikhik..shomel jer..
haidar nak berenag g mana tu sayang?:P

bintangku said...

mula2, dia akan gostan dulu... dah puas gostan, baru ler dia masuk gear ke dpn lak. ekekekeke..

mamalieyna said...

PadNani : hehe..takde penunjuk arah...suke ati die jer berenang..ihiks..

[-suziey-] said...

hohoho..dh buat kuak lentang dh..bravooo:p
mmg rs xsabo je nk tgk dia merangkak pastu berjalan..tp nnti kan rindu saat dia baby..

mamalieyna said...

bintangku : camtu ke..ihiks..baru tau..ptt la gostan ajer..mmg cenggitu kekdahnyer yer..hehe..

Mama Uda said...

cayok.. cayok.. tak lama lagi dah boleh berangkat la..

Mama Uda said...

nak berangkat ke mana ekk? boleh berangkak laa..

mamalieyna said...

suziey : yola tak sabo2 mamanyer..tp itu la bila view balik video saat dia nangis time new born dulu teringat sgt.. :).. semuanyer mengimbau kenangan! kan.. :)

mamalieyna said...

mama_uda : ihiks..meniarap ni tak kemana lg, dh pndai merangkak sok, tau la..abis diziarah satu umah nnti! :)