About

Monday, June 1, 2009

HaiDar daH cuBa2 peGang BotoL susu SendiRi..

Perkembangan terbaru Haidar adalah ..die dah nak cuba pegang botol susu sendiri ! Sejak mama dah bebaskan jari-jemari die dari kurungan sarung tangan..ermm lepas g chekup ari tu la, nurse ckp haidar dh tak pyh pakai sarung tgn lagi, jdnya balik tu mama terus la tak pakaikan lagi sarung tgn dier.. Haidar mmg susah nak bukak jari-jemari dia tu..asyik gumpal jer..tapi bila lama2 tu barulah die cuba2 nak bukak..dan bila bagi die minum susu botol..die dh cuba nak pegang sndiri..tp tak bleh biar lama..haidar tak pandai lagi..susah payah die bukak jemari die tu smpai bengkok2..tgk la gambo ni…


dann ini...

p/s : Cepat la sayang usahakan bagi bleh pegang botol susu tu sndiri dengan baik..bleh mama wat keje lain dengan senangnyer..sbb kalau layan Haidar minum susu tu..dkt 1/2 jam baru habis minum..kdg2 lebih dari tu sbb haidar suka berangan time minum..ihiks.. ikut sape la perangai berangan tu!..

8 comments:

[-suziey-] said...

comel nye jari haidar...njang2..cam jari pmpuan :)

hajarus said...

geramnyer tengok...

mamalieyna said...

suziey n hajarus : tQ.. itu la mama nengok pun jealous..ngalahlah jari-jemari mamanyer..ihiks..

Afzan said...

affan sampai dah 9 bulan still x reti pegang botol susu sendri. Kalo die pegang, sure die campak terus. Sebab mmg susah nk bg die susu, dahla kene nyanyi sampai die abes minum. Tapi die minum zupp sekali je sampai abes trus. Bagus2 ajar Haidar pegang botol sendri. Nanti tengok2 sikit kukunye, takut die cakar muke.

Anonymous said...

comel la ank awak..cam ank saye bile tgk mukenyer..
same baye ngn ank saye..
ade myspace x..
nti leh ms same2..

Anonymous said...

comel la ank awak..cam ank saye bile tgk mukenyer..
same baye ngn ank saye..
ade myspace x..
nti leh ms same2..

Anonymous said...

comel la ank awak..cam ank saye bile tgk mukenyer..
same baye ngn ank saye..
ade myspace x..
nti leh ms same2..

sue said...

hai..suke tgk ank awak..
bijak dia erk..
ank awalk lebih kurang ank saye la..
ank awak meragam x tido mlm?