About

Thursday, June 4, 2009

ApaKah keguNaan Laptop Mama ?..

Hahaha.. saje wat tajuk cenggitu, macam la takde citer lain nak story kt blog ni ek..
Saja je..
Kalau kt umah ada internet, semestinya jwpn paling tepat adalah..
Kegunaan Laptop mama adalah untuk berblogging… !

Exceli, mama tgh survey + fikir lagi nak guna broadband apa dan sedang tunggu masa yang sesuai untuk mengaktifkannyer.

Bukan apa, skrg mama rasa macam takde sgt masa terluang kt umah utk semua tu..
Selalu mama berblogging pun kt opis jer, curi2 masa sket..
hehe..

tp kdg2 taip kt umah, post n3 kt opis..
Sekarang kat umah lebih banyak masa utk temani Haidarku yang tersayang dan suamiku yang tercinta….ihiks...
Nantila tunggu Haidar besar sket kot..

Okey..jwpn utk soalan diatas adalah (bg yg mls layan n3 ni skip jer..hehe..)

Pertama : Untuk abah wat keje opis dier..kdg2 jer…

dan yang paling kerap digunakan adalah (hampir 70%) :

*

*

*

*

*

*

*

*

tadaaaa….
Ni ler aktiviti abah n mama kalo time takde keje..main game ‘TUMBLEBUGS’.. hehe..

Dan terakhir adalah……

*

*

*

*
*

untuk Haidar tgk gambo2 die..ihiks..
bila tgk dia akan muncung2 mulut dan menegur kdg2..cam tau2 jer nengok gmbo sndiri..



p/s 1: broadband apa yg terbaik ek kwn2 ?.. p/s 2 : mama ngantuk smpai pedih mata+sakit kepala la...but ada Internal Audit today..huhu..








10 comments:

naurah makwa said...

bagusnya haidar nih..tak usik pun lappy mama dia..kalau damia, dah ketuk2 dah..mayb haidar kecik lg kut.apala aku nih!!haha..

mamalieyna said...

Naurah : tul latu, haidar tecik lg daa, dah besar sok cam damia, takdenyer baik nengok jer cenggitu.. :)

ct rahani said...

alahai comelnya haidar..

PadNani~~{@ said...

Haidar tertanya2..gerangan siapakah yg di dlm lappy itu ^^ shomell

[-suziey-] said...

kalu p1wimax ade coverage kt area umah mama..that is the best..tu my suggestion jek...hehe:p

hajarus said...

pandainyer haidar tengok photo dier... tomey jer... gerammmmmmmmmmmmmmmmmmmmnyerrrrrrrrrrr....... kak, hajar nak pegang dier leh tak...???

mamalieyna said...

ctrahani : tQ..baby memg comee kan..apalagi bile die senyum..btmbh2 comee nye :)

mamalieyna said...

PaDNani : agknyer kot..kalo die tgk video dia lagilah penuh aksi dia bg respon.. sukee mama tgk!

mamalieyna said...

suziey :tah ada kot..tp kalo blk kg..mgkn takde..takbest la kan..tgk la camner nnti

mamalieyna said...

Hajar : kalo leh pgg, akak kasi pgg jer..nak cheeeom pun boleh...haidar mmg suke kena cium. Akak ari2 takterkira byknyer cium die..geramm sgguh .. :)