About

Friday, June 19, 2009

140609 : baLik ponTian singgaH paNtaI..

Ni kiranya n3 last utk sesi jenjalan di johor..sbbnyer soknyer mama dh balik PJ, Sel..
tengahari 14hb mama n abah berangkat balik ke pontian dr umah my SIL..
mak tok n tok ayah balik kete sndiri..
balik tu abah ajak siggh pantai pontian..walhal panasnyer time tu...
tp sbb nak bgmbo..layan jerr..ihiks...
mama balik ni tak smpt nak touchup2..muke clear jer..ingt tknak sggh memana..
tp maintain cun..hahaha...(msk bkl agkt sndiri daa..)

haidar dh bosan..asek2 nk snap2 jer..hehe..jgn marah sayang..

dah smpai pantai pontian, terus bersnap2..exceli bkn kali pertama dtg..pnh smpai 2,3x gk la tp time tu haidar belum wujud lagi...skrg..harus bersnap2 lagi..hehe..mama tempek 1,2 gmbo dh la yek..kot ada yg muak lak..asek sama jer posing..mama kan pemalu orgnyer..tak reti nk posing2 bagai..

ni..abah with haidar..abah pun pakai sempoi jer..tu la tak plan nak menyinggah kan...


nak kata pantai takla pantai sgt sbb kt area sini..sibuk diorg dok tambak2..nak wat bangunan..
confius gk mama..leh lak tambak laut pastu bina bangunan atsnye..ish2..brpa lama nak tahan tu ek...

tmpt mama dok bgmbo ni pun abah kata bks laut yg ditambak la..isk2...sian air laut... :(
mama tak lama kt situ sbb cuaca pns lagipun haidar dh haus je nmpaknyer..
smpt la gk dia beramah mesra dgn org2 dok lepak situ..
diorang tegur2 haidar, haidar ni yg sedia ramah senyum2 jer..
murah senyumannyer...cam MAMA.. ihiks..

balik tu smpt gk singgh minum cendol..cedap gk...tp lupa lak nak snap gmbo sbb ambl turn mnum cendol ngn abah..kan ada si kecik ni...cian haidar nengok jer...pepun mukenye maintain ceria..

p/s abih sudaa sesi berjalan2 di Johor...conot bercuti kan... nak cuti lg, nk cuti lg...nak cuti lg...













2 comments:

Mama Uda said...

memang kalau dapt minum cendol tepi pantai.. rasa sejuk gitu..

mamalieyna said...

memang..best sgt!