About

Friday, May 8, 2009

Yeaaa..Esok Cuti..!

Esok cutiii..bestnyerr...! Bleh luangkan masa lebih sket utk Haidarku tersayang :).. Best! Best! Dah 5 ari terpaksa tinggalkan Haidar dgn Ibunyer (pengasuh).. Mama kan keje sayang, apa nak buat, Haidar bdk baik, ibu pun ckp camtu..bagus la, takla risau stp kali antar Haidar ke rumah Ibu. Td time antar, abang Haidar (baby sorang lg yang Ibu jaga - umur 2 tahun - Adi namanya) takde, Ibu ckp abang Adi dok ngan atok dia ari ni, jd ari ni Haidar berdua ngan Ibu jelah, bleh la Haidar manja lebih2 sket. Smlm time mama pi ambk Haidar, Ibu tgh timang2 Haidar, Abang Adi jealous...nangis dia kejap bl kena usik ngn anak2 Ibu msa tu..tp abang Adi baik, dia tak jealous lebih2..bukan pe dia jealous, sblm ni Ibu bg perhatian kt dia sorang jer, skrg kena berbahagi ngan Haidar pulak..terasa la jugak dia sikit2.. tunggu Haidar besar sket la, baru leh kawan2 ngn abg Adi, skrg kecik lg..tak reti nak bkwn2 lagi sayang yer.. :)

Gambar Selingan : Haidar bila haus.. :)..



No comments: