About

Monday, May 4, 2009

Mamalieyna sudah kembali..!!..

040509 - Waahh.. mamalieyna sudah kembali !!!.. Ari ni first day kembali ke opis, first day berpisah sementara ngn baby Haidarku yang tersayang, first day mencoret something kt blog stlh lama jengok jer tp tak sempt nak create smthing..but today pun still tak sempt nak create smthing special lgi, just to say hello jer kt my blog ni.. nanti2 la update latest story mory... windunyer nak baca blog kwn2 sumer.. :)

4 comments:

naurah makwa said...

wahh..welcome back..comelnya baby haidar..mesti syok dah bergelar new mom nih..

zaihazra said...

windunye kat mamalina ni isk isk..
tahniah dpt bb boy.. leh kwn ngan haiQal saye nnti.. j0m memblogging lg.. =D

Aida Alias said...

hai.. welcome back!!.. cutenya baby.. muka sama cam mama dia..

mamalieyna said...

tQ2..marilah kita memblogging bersama2 :)..