About

Friday, May 15, 2009

Jwb Tag Mama Aqish

~ Tag Wallpaper ~

Asyik kena tag jer dr mama_aqish ni.. nnti la satu hari Mamalieyna lak create tag utk ditujukan kpd mama_aqish dn mama2 yg lain. tp takpe tag kali ni simple jer...jap jer leh setle :)...

okey, tagnyer cenggini..

1. Anda perlu printscreen wallpaper anda yang tgh guna sekarang..(takleh tipu2..jujur..)

- tak surprise la sbb wallpaper ni mama dah add dlm blog ni... pepun jujur kan..nila wallpaper yang tgh guna skrg...
tadaa....
2. Bagitau nape anda suke wallpaper anda itu..

Sebenarnya mama suka tukar2 wallpaper, tapi semestinya gambar babyku Haidar.. wat masa ni gambar ni yang terlatest. Mama suke letak wallpaper ada gmbr Haidar sbb, skrg ni mama dok teringatkan Haidar jer bila dtg keje..maklumlah baru nk masuk 2 minggu bertugas semula, sblm ni sentiasa bersama Haidar, bila dh keje teringat jer.. jdnya letaklah gambar Babyku Haidar spy bleh nengok jer dia..terubat sket rasa rindu..skrg tepat 530pm mama terus cabut dr opis..tak sabar nak jumpa Haidar... :).. hehe..

3. Tag 10 people

ermm... taktau la list dibwah ni dh wat blom, kalo blom silakanlah buat yer..kalo dh abaikan jer..wokeh ?.. :)

1) Aida Alias
2) Naurah Makwa
3) Mamamiera
4) Damiaisy
5) Mamazahra
6) as_naszra
7) Ummuabdullahsyakir
8) arnirina
9) SaidatulnissaAina Umairah
10) Syareena

No comments: