About

Monday, May 11, 2009

Curi Masa Sket..'Haidar Termenangis Lagi!'

Tak smpt la nak memblogging..pepun ni nk curi sket masa nak update cite psl Haidar awal pagi td. Pagi tadi Haidar bgn awal gk, elok jer phone abah berbunyi (abah kunci jam kul 5.30am), Haidar yang terjaga dulu, menggeliat bukan main lagi..pstu apa lagi, mulala muncung2 mulut..mama biarkan dulu..dh penat muncung2 mama wat taktau, barula dia start enjin..ekk ekk... Haidar ni bagus, dia tak suka meraung2..slow2 merengek jer kalau nak apa2.. kecik lg kan, dh besar sket taktau la.. Pas dia menyusu..main2 kejap, dia nak tertido..itu pun mama puas tepuk2..taktau nape mlm td ngn awal pg ni dia cam susah jer nak lena walau nmpk cam ngntuk sgt. nak bg dia lena betul mama bukak la music, orang ngaji kt dlm phone, elok jer tgn mama melintas muka dia sbb nak letak HP kt sebelah, tetiba HP terjatuh kena kt dagu dia sket, pe lg..termenangis la kejap,terkejut !.. dah la dia baru nak terlena..sian anak mama..dah 2x jadi camni. Nsb la tak kuat sgt. sblm dia nangis lama2, mama angkt, dakap, peluk dan ckp mama saayang Haidar, mama tak marah sayang..ulang2 kali ckp camtu..Haidar diam dan terus lena semula. Kesian... cuai betul mama. ari tu abah wat Haidar nangis, ni mama pulak.. Sori sayang..tak sengaja :)

Gambar selingan : Aksi Haidar semalam waktu pi jenjalan kt JJ Puchong, jln2 + soping sket2..


1 comment:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

baru sy prasan
dulu eina panggil arip ni haidar ye?