About

Wednesday, May 13, 2009

AkSi HaiDar...

Dalam dok sibuk2 pun, nak gk update citer kt blog ni .. hehe.. seronok tgk perkembangan baby dr semasa ke semasa. Alhamdulillah sehingga kehari ni, Haidar tak meragam .. baik jer..harap2 berterusan la cenggini. Senang hati mama.. Malam tadi mama try lagi sekali letak Haidar kt kerusi goyang2 tu.. kali ni baru ok, nak lak dia dok diam2..kdg2 tersenyum sorang2 bila tgk bear tergantung tu.. kdg2 cam tercengang.. heran dan berfikir benda apa yang tergoyang2 tu agaknyer.. last2 tertido Haidar kt atas tu... apapun mama seronok tgk aksi Haidar, sikit masa lagi pandai la goyangkan sendiri bear tu, skrg mama yang tolong goyangkan.. Haidar tak pandai nak jangkau lagi..
Cepat Haidar sayang..membesar jd budak baik dan bijak! Ok sayang...

Smpt gk mama snap2 gambr Haidar .. layannnnn..

2 comments:

naurah makwa said...

sampai tertidor dia..huhu..hope cepat besar dgn sihat..

[-suziey-] said...

behave nye haidar..good boy laa