About

Tuesday, February 17, 2009

UPDATE CITER..

1700209 : waa.. lagi 2 minggu la nak ke due date..seramnyer.. tido pun tak berapa nak lena skrg..asyik dok tingat bila la nak bersalin ni. skrg ni cuaca lak pns bangat..mlm2 lagi la, tido berpeluh2...tgh2 mlm pun bleh terjaga, pastu nak tido balik susah.. agaknya bila la baby mama nak kuar ni ek.. tak sabarnyer..

masa cuti baru2 ni, mama ajak abah pi jln2 kt tmn tasik kelana jaya, saje ambik angin..ngan execise berjalan, mudah2an baby cepat kuar.. seronok jln2 kt sana sambil tu mkn bihun sup utara kt situ, mmg ada ummppp...
pastu..masa ari jumaat mlm tu, abah ajak mama pi berjalan lak, g uptown damansara. first time mama jejak kaki ke sana. dl penah ajk abah pi (masa blom kawen), tpi abah kta tunggu kawen dulu sbb uptown tu bukak lewat mlm. dlm kul 1030pm bertolak dari rumah, balik kul 130am.. saja jln2 jer, kaki terasa penat gak tp bertahan jer.. ermm pada mama biasa jer uptown ni, yg meriah sbb kedai makan yg panjang berderet, ramai orang lepak situ smbl ada orang berkaraoke.. mama cuma beli pokok bunga tuk letak lam pasu yg sedia ada kt umah jer, itu pun kebetulan ternampak.. abah ada la beli brg cket...

ni ler rupa pokok bunga yg mama beli tu..kiut tak ?.. hehe..akhirnya terisi jugak pasu bunga ni... pasu ngn jeli tu mama beli kt makcik kt opis..
ni lak saje nak selitkan pasu bunga kt opis, idea ni dtg sbb tgk bunga kt opis ni la..


4 comments:

CoNniE said...

weee.... best nyer jln2 mkn angin...

2 minggu lg tak lama je lgi.. wahh pasti tak sabar nk tatap muke baby...

azie said...

org peknen mmg badan panas ..tambah2 nak dkt ngan due..moga mamalieyna selamat bersalin..

mamalieyna said...

ye ker... insyaallah arap2 semuanya selamat!

Aida Alias said...

akak gi kelana jaya sekali je.. dh 2 thn berlalu..

mmg dlm 2-3 minggu nak bersalin akan terasa susah nak tido.. panas badan selalu

akak doakan moga dipermudahkan segalanya