About

Wednesday, February 18, 2009

tension...

180209 : gerammnyer..dh 2 jam lebih ngadap komputer...nak register online jawatan kosong yg byk kt Perbadanan Putrajaya ngn UITM ni.. tp masalahnyer tu la..lembap gilos... dh la leh apply online jer... taktau la problem dtg dr mana sbnrnyer... boring tul... cik abang la ni beriya suh mintak, nak gak kite jd org gomen...sj nak try, b4 this tak terkira brp byk kalinya kite apply..blom ada rezki...
hemm... dh penat ni..register setengah jln, internet problem..tak hbs2..bosan la... esok cuti, nak p checkup ngn ada urusan sket kt Pej Pos...Ari jumaat la smbg blk tuk register..hrpnya sempat apply...
baby mama ni bila nak kuar sayang...asyik mengeras jer lam perut mama ni..terasa kerap sgt perut mama mengeras.. hemm..nmpknya keje lg la mama minggu depan...

4 comments:

*Azie* said...

sabao....sabau..dah nak kuar tu...rajin2 berjalan ckit... :D

NAURAH MAKWA said...

::teruskan usaha k..::

CoNniE said...

penantian satu penyiksaan... hehehe.. sabar yea...

mamalieyna said...

agreed... huh..seksa la nak ternanti2 ni..