About

Monday, February 23, 2009

Nak Jawab Tag Dari Kak Aida

Tajuk Tag : 10 Things
Prosedurnyer :
i. Brg siapa yang kena tag ni, kena tulis '10 Things' berkenaan orang yang mentag anda

Jwpn Mama :

1) Mama kenal org yang mentag mama ni dlm blog jer, blom penah jumpa, setahu mama, nama empunya diri 'Aida Alias'

2) Beliau berasal dari Johor..sama ngan my hubby..

3) Ada 3 orang anak.. taktau la pulak bila beliau nak tmbah lagi bilangannyer ..hehe..

4) Seorang suri rumah skrg ni...keje yang paling mulia...hemm..

5) Memakai cermin mata.. cam cikgu jer... cikgu kpd anak-anaknyer...

6) Seorang yang rajin memasak dan menarik masakannya

7) Rajin dan pandai menjahit..

8) Seorang yg kreatif dan berinovatif...rajin dan tekun wat kraftangan

9) Minat jugak mencucuk tanam...

10) Lebih berusia sket dr mama, sbb dia bahasakan dirinya Kakak :)

ii. Orang yang kena tag, perlu tulis '10 Things about yourself'
Jwpn Mama :

1) Nama penuh : HASLINA BINTI HAMID

2) Berasal dari Daerah Sik, Negeri Kedah Darul Aman

3) Bertemu jodoh dengan seorang Anggota Beruniform, berasal dari Pontian, Johor..namanya Azrul Hisyam..

4) Antara hobi : menulis, melukis, menjahit, mendengar lagu

5) Bakal menjadi ibu tak lama jer lagi

6) Seorang yang sangat sensitif dan mudah mengeluarkan air mata..huhuhu..dl org ckp manja..

7) Suka sangat2 makan laksa kedah... very much!

8) Suka warna coklat..

9) Agak pemalu n pendiam... tambah2 time sekolah dulu, tp skrg.. ok la..

10) Dulu blajor ambk course 'chemistry', skrg keje langsung takde kaitan..kalo tanya hal2 berkaitan 'chemistry' pun dh lupa da..

iii. At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names. So that, U'll know, did they really know U..

Okey, mama nak tag senarai nama berikut :

1) Naurah Makwa

2) connie

3) Adura

4) ummi afifah

5) zaihazra

6) azie
7) anna-jan
8) rieda96
9) Mrs hasanif

10) linda

selamat menjawab untuk semua... :)

1 comment:

NAURAH MAKWA said...

..dah kena tag lar..okay okay..t naura jawab..