About

Monday, February 23, 2009

Menghitung Hari.. :)

230209 : Lagi 9 hari ke -due date.. alamak dh dekat dh... tp mama makin tak sabar la.. ingat nak start cuti minggu ni tapi malas lak bl fikir2 takde apa nak wat kt umah, baik pi keja jer.. minggu ni last mama keja, minggu depan standby kt umah lah. cuti 2 ari lepas pun tersangat la boring, tak tau nak wat pe, dh tu asyik dok mengharap baby kuar time tu...hehe.. apa la mama ni... baby mama taknak kuar lgi, nak membesar lgi agknya.. sabo jer lah. so skrg kena wat taktau jer, lgi dok fikir dan mengharap, makin rasa frustnyer..


Dua hari cuti lepas, takde pi mana pun..erm.. pi ziarah amzar jer.. ingt petang2 nak la gi beriadah ke mana2, dua2 hari hujan jer petang, lebat lak tu..so jdnya lepak kt umah jerlah. Abah layan game, mama taktau nak layan per, layan mata jerlah...mlmnya mama layan tgk tv. Ari sabtu mlm, mama layan tgk bola 'Terengganu Vs Harimau Muda', resultnya 2-1.. dulu mama takde la minat tgk bola ni, tp sejak ngandung ni bleh jer layan bola..sorang2 pun jadi.. abah lak layan game bola..tak penat2 ayah layan game dier tu..baby esok jgn lak ngikut smpai lupa nak blajor ye sayangg..!


Ni saje snap gambar abah tgh main game bola...



Ni lak gambar game bola yg mama tgk..

3 comments:

CoNniE said...

Anytime je tu.. huhuhu.. get ready mamaliena... hehehe.. bestnyer...

NAURAH MAKWA said...

..wah, nak dekat dah tue..doa banyak2 k..

umihaikal said...

huhuhu...klakar je tringat time nk itung hari bersalin