About

Wednesday, February 25, 2009

Lagi 7 hari.. :)

250209 : Lagi 7 hari... mama tak bersalin lagi... so keje la smpai mama bersalin.. ingt nak start cuti next week, tp akak kt opis nasihatkan, keje jer.. kalo rasa nak bersalin masa kt opis ada org nak antarkan... kalo mama kt umah sorang2.. kan susah.. nak tunggu telefon abah suh abah balik, take time.. hemm... tgk la camner... tok kedah ckp nak mai.. kalo baby mama kuar awal, tok kedah nak mai ari sabtu ni, tapi kalo baby tak kuar lagi ari cuti ni, tok kedah mai ari selasa jer sbb nk join mai KL ni ngn sedara.. mama harap baby mama ni kuar time cuti sabtu/ahad ni.. abah ada kt umah kan senang sket sayang.. :).. esok ada weekly checkup kt klinik... hemm tunggu la apa kata doktor... setakad ni tak tunjuk apa2 tanda pun, mama pun sihat jer...baby rasanya ok jer...masih gerak2 dgn kerap lagi..cukup 10kali gerak sblm jam 4pm...

No comments: