About

Friday, January 2, 2009

Shoping brg baby punye citer..

30122008 - Ari ni mama dpt payslip, mama orang pertama yg dapat..hehe... ghairah betul sbb bulan ni dpt bonus! .. Alhamdulillah, tahun ni bonus lebih sket dari tahun2lepas, rezeki utk baby mama ni! Apapun brg2 baby dh complete mama belikan, termasuk brg2 mama jgk.. so duit ni simpan jela dulu, nanti baby dh kuar, baru st=rat shoping smula.
Alkisah.. mama dh 3, 4 kali shoping brg2 baby ni, maklumlah excited sgt.. masa baby mama usianya nak cecah 5 bulan dlm kandungan, mama dh start beli cket2, tak la terasa sgt... Bawah ni antara koleksi brg2 utk baby mama. Gmbar yg dh tersusun cantik tak lak ambk, kalau tak bleh tgk betapa tingginya timbunan baju2 utk baby mama yg bakal lahir ni... :)
Dl sj je ambk gambar ni.. ini pn sket je letak kt sini, masuk semua kang tak muat lak page ni..hehe..apapun so excited bila shoping brg2 baby ni, taktau la nape ek.. ni pun taktau boy or girl lagi, kalau tak lagi sakan shopingnyer!
Ni timbunan barangan yg dibeli :

Ni lak, selimut+tuala+sapu tgn :



Antara bajunyer :





Eksosori lain :


1 comment:

rieda96 said...

bila due ni? tak sabar nak tengok orang dalam