About

Wednesday, January 7, 2009

Nak Jawab Tag Mama Aqish ni...

Tajuk Tag : Azam Tahun Baru & Telatah Anak

okey la... dh list dah jwpn utk tag mama aqish, sepertimana di bwh :)...

3 azam/harapan baru untuk bakal baby mama adalah :
1)nak baby mama nanti dpt dilahirkan dgn selamat, sihat walafiat, tiada masalah dan cukup sifatnyer..
2) Nak susukan baby sepenuhnya dgn susu badan mama sepanjang tempoh pantang (insyaallah kalau diizinkan :)..)
3) Nak bagi penjagaan yang terbaik & penuh kasih sayang.. hehe...semestinya!

3 azam/harapan baru untuk suami tercinta :
1) nak kuatkan lagi ikatan perkahwinan dgn melahirkan permata hati yang tersayang buat suami
2) nak lebihkan kasih sayang walaupun kasih sayang terpaksa dibahagi 2 antara baby n suami..
3) nak sentiasa merindui suami walaupun suami sentiasa bersama-sama..ucap kata sayang tiap2 hari.. cewah2x..

3 azam/harapan baru untuk diri sendiri :
1) nak kuruskan badan lepas bersalin.. risau la ngn berat badan skrg..
2) nak berjimat lebih sket dan lebihkan simpanan untuk hal2 yang tidak diduga..
3) nak lebih 'cekap' bwk kete spy bleh antar sendiri baby mama umah pengasuh incase kalo abah ada hal

3 azam/harapan baru untuk kerjaya :
1) lebih ceria/lebih kreatif dan lebih beranisiatif dalam kerja
2) nak la gaji naik cket tahun ni..hrp2 ada increment tp taun lepas dh naik, camner...
3) kalau ada peluang, hrp2 dpt la kerja government... hehe...

Okey..ni jer la gmbr terkini with husband yg mama ada..yg lain tak pakai tudung la..



Okey, dh terjwb tag mama aqish... so mamalieyna lak nak kenakan tag ni kepada :
1) Mega
2) Aidaroha@Haida
3) Puan Suhana

Selamat menjawab utk senarai nama di atas ! :)

No comments: