About

Friday, January 30, 2009

Nak Jawab Tag dr Aidaroha..

Tag Kali ni berbunyi begini :

1) Snap the picture both inner & outer of your wallet

2) Introduce the wallet brand, price & where you buy

3) Take out whatever its inside your wallet (at least 5 pictures)

4) Snap the picture of the wallet & yourself

5) Tag another 5 person


Okey, jawapan dari Mamalieyna spt berikut :

1) Pict both inner & outer of my wallet...



2) Introduce my wallet :

wallet ni nampak simple jer kan...warna coklat gelap..brand..hehe..'Horse Imperial'..ala beli kt pasar jer (pasar tmn medan)..beli masa sblm kawen lagi, tahan sampai skrg, tp kdg2 tukar pakai wallet lain kalau boring... harganya murah jer RM25.. key la tu... tak suka beli wallet mahal, cam membazir jer kan...


3) Inside my wallet :




4) Me n my wallet..comel tak ?..hehe..

5) Okey, mamalieyna nak tag senarai nama berikut :

i- Linda

ii- rieda96

iii-anna

iv-mega

v- mrs hasanif (imansyahirah)

Selamat menjawab untuk semua...simple jer.. :)

3 comments:

rieda96 said...

ok, mamalieyna, tunggu saya free sikit untuk jawab tag tu k. g pun tak berapa pandai lagi nak jawab tag ni. baru nak belajar2. tag dari mama aqish pun masih tertunggak g. minggu depan saya cuba jawab ok.. susahla sikit sebb kat umah takde pc. nak buat suma kat office.

Aidaroha Alias said...

hehe cepat dia menjawab tag akak.. akak suka benornya wallet warna coklat.. ari tu dah lama sgt pakai warna coklat, tu yg tukar warna itam lak.. eh comel je org peknen ni..hhiihi

mamalieyna said...

ok rieda..take ur time :)..

jwb tag ni cepat bkn pe, time keboringan di opis..ada task cenggitu..terus la buat..bgs ape.. :)