About

Friday, January 2, 2009

Mama Jaga Baby Amzar-Part 2

01012009 - Mama ditugaskan untuk jaga baby amzar sekali lg. tapi kali ni kt umah mama sendiri, msti baby mama jealous..asyk jaga baby amzar jer.. pepun baby amzar baik kali ni, lgpun kakak n abg amzar ada bersama, takla meragam sgt sbb ada org yg dia kenal. Ibu Amzar mntk mama jgakan sbb Ibu amzar keje n ayahnyer terpaksa ke hospital sbb atok ayahnyer masuk spital, diorang adik-beradik bergilir2 jaga. So, Amzar ditinggalkan kt mama dr jam 1 tengahari smpai 8mlm. Amzar tak banyak kerenah kali ni, boleh ketawa n main2 lagi.. tido pun lama, 2 jam.. dr jam 2pm smpai 4pm.. bleh la mama rehat sama n layan baby mama juge.

Amzar tak selesa sgt ngan mama, dia lebih suka ngan abah, smpaikan abah nak g mandi pn dia nak ngikut, tnggu kt pintu bilik air... tahler. kata org kalau kiter tgh ngndung, baby boy taknak ngn kiter, maksudnya kita kandung baby boy.. dan sebaliknya.. taktau la.. pepun 3hb Jan ni, mama nak p scan lagi sekali, hrpnyer baby tak segan silu nak tunjukkan 'anu' baby kali ni... ye sayang..

Ni antara pic yg smpt mama 'snap' masa amzar main2.. abah tido time ni. skrg gmbr amzar jerlah.. next2 time gmbr baby mama pulak yer.. jgn marah ye sayang.. :)





2 comments:

umihaikal said...

baby amzar ni sape? ank buah ea..

mamalieyna said...

ha'a anak buah yg ke-17..dok area sini gak..:)