About

Monday, January 5, 2009

Abah Memasak Ari ni :)

03012009 - Ari ni mama planning nk pi scan baby mama, kalau boleh awal2 pagi nak pi. tak sabar sgt. Tapi ari ni hujan jer tak berenti2. dh la tu terbangun lmbt. hujan lak makin lebat. so abah ckp pi petang jerlah, lagipun dh dkt tengahari.. rasa frust jer mama, sbb dr semalam berkobar2 jer. Hemm.. terus hilang mood. nak masak tengahari pun takde mood dah. so, apalagi abah la jd mangsa. abah kan rajin, dengan ringan tulangnyer abah ckp, abah masak la ari ni.. hehe... suke sgt mama!
Abah dh biasa msk time bujang2 dl, apa ada hal, setakad nak mkn abah ngan mama jer kan.. So abah mulalah memsk.. menunyer : Ayam masak kicap, Sayur Campur, Tauhu Goreng ngan Cencalok.. hemm bleh la tu... mama smpt snap gambarnyer..hehe..





Sambil abah memasak, mama lak menjahit, lama benor simpan baju orang ni..tggl sepsang jer lagi nak habiskan..last2 siap jugak. pasni dh taknak menjahit lagi, penat la sayang... tunggu baby mama kuar dan membesar dulu baru start menjahit semula. Ni baju yang dh siap jahit tu.. baju last!

No comments: