About

Wednesday, January 7, 2009

Berkenalan dgn keluarga Mama !

07012009 - ari ni ada checkup perut kt klinik, appointment jam 2pm. ermm... rutin yg sama bila pi checkup..yang paling boring tunggu giliran la... mama pi sorang jer, abah keje..dh biasa pi sorang2, takpe, baby kan ada...

Ari ni mama nak describe pasal family kt kedah, sblh mama.. next2 time psl family kt johor plk, sblh abah... takde ape, cuma nak kenalkan baby pd keluarga besar kita.
Baby ada 4 mak saudara (Mak Ngah, Mak Cik, Mak Tam & Mak Njang) dan sorang pak saudara (Pak Su).. Sepupu2 Baby plk berjumlah 17 orang sehingga ke hari ni, yg paling kecik n bakal jd kwn baby adalah Amzar (9 bulan). Bl baby dh lahir nnti, bezanya 1 tahun..boleh jd kwn tu... Dulu baby ada Pak Long tp dh lama meninggal, cuma ada anak Pak Long je sorang, Taufik namanya..

Key, kt bawah ni mama selitkan gmbr mak & pak saudara baby..cuma mak chik yang takde gambo.. tu la susah sgt nak ajk mak chik bgambo...

1 comment:

umihaikal said...

johor kat ner erk..