About

Friday, December 26, 2008

Pi Tgk Umah Baby@Bkt Jalil

251208 - 500pm : Pas solat asar..abah ajk pi tgk umah kt Bkt Jalil. Umah yg abah beli sblm kawen lagi , Tmn LTAT. Abah beli sbb Atok bekas Tentera, umah tu dijual khas utk bks2 tentera dgn harga special.. Kata pemaju, bulan Mac 2009 mgkn dh boleh duduk. Time tu baby baru nak lahir..hemm..umah tinggi la baby, insyaallah ada rezki lebih nnti, mama suh abah beli umah rendah2 jer yek :).. sementara tu kita duk umah yg tinggi ni dl.








Mama ronda pusing2 jer kt kwsn perumahan ni... smpt clik2 sket kawasan situ, ermm.. hampir 90% siap, cantik jgk kawasannya. Mama tgk tmn mainan pun dh ada, tp tak complete lg, gmbar pn tak smpt nak ambk... nnti senang la mama bwk baby main2 kt tmn mainan ni, dkt jer..



No comments: